Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αλεσάντρα Αμπρόζιο: Πολυτελείς διακοπές στη Σαντορίνη!

Πραγματικά εντυπωσιακή!

17 Ιουνίου 2019 16:35
Αλεσάντρα Αμπρόζιο: Πολυτελείς διακοπές στη Σαντορίνη!

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά το Αγγελάκι της Victoria's Secret, Αλεσάντρα Αμπρόζιο. Το πέρασμά της από τη Μύκονο έχει αφήσει εποχή, όμως αυτό το καλοκαίρι η καλλίγραμμη Βραζιλιάνα προτίμησε να αφήσει το στίγμα της στην Σαντορίνη. Το 38χρονο σούπερ μόντελ βρίσκεται στο νησί του Αιγαίου από την Κυριακή και απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και τις... selfies.


Η θεά από τη Βραζιλία, που το 2012 το περιοδικό Forbes την συμπεριέλαβε στη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως, συμμετείχε πρόσφατα στη νέα καμπάνια εσωρούχων με σλόγκαν «Ο Κόσμος σου, οι Κανόνες σου» και φωτογραφήθηκε στο Instagram για τη φθινοπωρινή/χειμωνιάτικη καμπάνια. Βέβαια το location εκείνης της καμπάνιας δεν φτάνει σε τίποτα το εξωπραγματικό τοπίο της Οίας, το οποίο εντυπωσίασε το μοντέλο και μητέρα δυο παιδιών.

Xώρισε η Αλεσάντρα Αμπρόσιο -Mετά από 10 χρόνια σχέσης!

Χωριστούς δρόμους τραβούν Αλεσάντρα Αμπρόσιο και Τζέιμι Μαζούρ μετά από 10 χρόνια σχέσης αλλά και την απόκτηση δύο παιδιών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το μοντέλο και ο επιχειρηματίας, αποφάσισαν να διαλύσουν τον αρραβώνα τους και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν έχει λάβει επίσημα ανοιχτή θέση ενώ άγνωστα επίσης παραμένουν τυα αίτια που τον οδήγησαν στο να δώσουν ένα πρόωρο τέλος στη σχέση τους

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share