Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» στο παλάτι: Απάτησε ο πρίγκιπας Χάρι την Μέγκαν προτού παντρευτούν;

Φαίρεται ότι είχε παράλληλη σχέση!

12 Ιουνίου 2019 19:15
«Βόμβα» στο παλάτι: Απάτησε ο πρίγκιπας Χάρι την Μέγκαν προτού παντρευτούν;

Παράλληλο δεσμό φέρεται πως είχε ο πρίγκιπας Χάρι όταν έβγαινε ραντεβού με την Μέγκαν Μαρκλ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild».

Ο 33χρονος πρίγκιπας είχε δεσμό με το πανέμορφο μοντέλο του διάσημου οίκου Burberry, Σάρα Αν Τζακλίν.

Στην αρχή της σχέσης τους, ο κοκκινομάλλης πρίγκιπας φέρεται να έβγαινε και με την Σάρα, όπως αναφέρει η ειδική σε βασιλικά θέματα, Άντζελα Λέβιν, στο βιβλίο της, υπό τον τίτλο:«Χάρι : Συζητήσεις μ΄έναν πρίγκιπα».

Το 2016, σ΄ένα πάρτι, ο πρίγκιπας Χάρι γνώρισε για πρώτη φορά το καστανό μοντέλο και στη συνέχεια άρχισε να το βομβαρδίζει με γραπτά μηνύματα... «Κατάλαβαν ότι είναι πολύ διαφορετικοί. Δεν ήταν στο ίδιο μήκος κύματος. Ο Χάρι δεν ήθελε να δεσμευτεί», υποστηρίζει η συγγραφέας του βιβλίου.

Μέγκαν Μάρκλ: Το πιστοποιητικό γέννησης του Άρτσι και το επάγγελμά της ...πριγκίπισσας!

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν από το πιστοποιητικό γέννησης του γιου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, όπου αναφέρεται ότι γεννήθηκε στο νοσοκομείο Portland.

Χάρι και Μέγκαν δεν είχαν γνωστοποιήσει τον ακριβή τόπο γέννησης του μικρού Άρτσι, ωστόσο σήμερα, το πιστοποιητικό αναφέρει ως τόπο το ιδιωτικό νοσοκομείο Portland.

Ο Άρσι Χάρισον Μάουντμπατεν-Ουίνδσορ γεννήθηκε στις 05.26' της 6ης Μαΐου και είχε βάρος 3.200 γραμμάρια στο νοσοκομείο Portland που περιγράφεται ως "το μόνο ιδιωτικό νοσοκομείο στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ιατρική περίθαλψη γυναικών και παιδιών".

Επάγγελμα... πριγκίπισσα!

Το πιστοποιητικό, πέραν των βασικών -ονόματα κλπ- αναφέρει και το «νέο» επάγγελμα της Μέγκαν Μαρκλ που είναι.... «Πριγκίπισσα του Ηνωμένου Βασιλείου», ενώ στο πεδίο του ονόματος αναφέρεται το πλήρες όνομά της ως Ρέιτσελ - Μέγκαν η Αυτής Βασιλική Υψηλότητα Δούκισσα του Σάσεξ, κάτι ασυνήθιστο για όποιον δεν είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Στο όνομα του πατέρα αναγράφεται «Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα Χένρι Τσαρλς 'Αλμπερτ Ντέιβιντ Δούκας του Σάσεξ» και στο επάγγελμα αναγράφεται «πρίγκιπας του Ηνωμένου Βασιλείου».

Μια κουκίδα στον τίτλο ευγενείας για το παιδί, σύμφωνα με την επιθυμία των γονέων.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share