Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σε πελάγη ευτυχίας ο πρίγκιπας Χάρι! Τι δήλωσε;

Πριν λίγο έγινε πατέρας

6 Μαΐου 2019 17:56
Σε πελάγη ευτυχίας ο πρίγκιπας Χάρι! Τι δήλωσε;

Τι υπέροχη μέρα σήμερα για το παλάτι αλλά πολύ περισσότερο για τον πρίγκιπα Χαρι!

Σήμερα λοιπόν, ήρθε το κόσμο το πρώτο του παιδί. Όπως είναι λογικό ο ίδιος είναι ιδιαίτερα χαρούμενος αλλά και συγκινημένος.

Όπως δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι τόσο η Μέγκαν όσο και το νεογνό είναι εξαιρετικά καλά και πρόσθεσε για τον τοκετό ότι «είναι απίστευτο πώς μια γυναίκα κάνει ό,τι κάνει»
«Ήταν η ωραιότερη εμπειρία που θα μπορούσα να φανταστώ», δήλωσε πιο ευτυχισμενός από ποτέ, ο πρίγκιπας Χάρι λίγο μετά τον ερχομό του πρώτου του παιδιού.

Όπως δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι τόσο η Μέγκαν όσο και το νεογνό είναι εξαιρετικά καλά και πρόσθεσε για τον τοκετό ότι «είναι απίστευτο πώς μια γυναίκα κάνει ό,τι κάνει».

Ο νεογέννητος γιος του Χάρι και της Μέγκαν γεννήθηκε 3 κιλά και 300 γραμμάρια, ενώ το βασιλικό μωρό, είναι το έβδομο στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο.

O τοκετός της δούκισσας του Σάσεξ ξεκίνησε νωρίς σήμερα το πρωί με τον πρίγκιπα Χάρι να βρίσκεται στο πλευρό της.
Το πρώτο παιδί του ζευγαριού ήρθε στον κόσμο με καθυστέρηση μιας εβδομάδας.

Σύμφωνα με την βασιλική συντάκτρια του Sky News, Rhiannon Mills, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν η Μέγκαν έφερε το πρώτο της παιδί στον κόσμο στη νέα κατοικία του ζευγαριού στο Frogmore Cottage ήμετέβη στο πλησιέστερο νοσοκομείο, που βρίσκεται στο Σάρεϊ, 25 χιλιόμετρα από το Ουίνδσορ.

Πάντως, στο πλευρό της 37χρονης δούκισσας βρίσκεται, εκτός από τον σύζυγό της, η μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ, που από τις 16 Απριλίου είναι στη Βρετανία και κατοικεί στο Ουίνδσορ μαζί με το λαμπερό ζευγάρι.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό πως αν περνούσε ένα ακόμη 48ωρο, τότε η 37χρονη δούκισσα θα γεννούσε με πρόκληση του τοκετού.

Το βασιλικό μωρό είναι το πρώτο παιδί του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ.

Το μωρό του Χάρι και της Μέγκαν θα είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον παπού του Κάρολο, τον θείο του Ουίλιαμ, τα εξαδέλφια του Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις και τον πατέρα του Χάρι.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ το φύλο του μωρού ήταν έκπληξη και για τους γονείς, αφού δεν ήθελαν να ξέρουν πριν τη γέννησή του, ότι είναι αγόρι. Το μωρό θα είναι το όγδοο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισσάβετ.

Γεννάει η Μέγκαν Μαρκλ! - Συναγερμός στο παλάτι!

Τέλος στην αγωνία εκατομμυρίων Βρετανών αλλά και θαυμαστών της βασιλικής οικογένειας βάζει η ανακοίνωση του παλατιού του Κένσινγκτον πως η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται στα πρώιμα στάδια του τοκετού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πολυαναμενόμενη άφιξη του πρώτου παιδιού της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι σύντομα θα είναι γεγονός.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share