Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

To μυστικό του Μίκι και της Μίνι: Τι κοινό είχαν με τους ανθρώπους που έκαναν τις φωνές τους;

Aυτό δεν το ήξερε κανείς!

18 Απριλίου 2019 08:16
 To μυστικό του Μίκι και της Μίνι: Τι κοινό είχαν με τους ανθρώπους που έκαναν τις φωνές τους;

H Russi Taylor όταν ήταν μικρό κοριτσάκι ,επισκέφτηκε με την οικογένειά της την Disneyland,δεν φανταζόταν όμως πως όταν θα μεγάλωνε θα περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής στα στούντιο της Disney!

Για 30 περίπου χρόνια, η Taylor ήταν η φωνή της Μίνι Μάους.

Τη φωνή της δάνειζε σε πολλούς ακόμα ήρωες της Disney, όπως στους «Simpsons», ο χαρακτήρας που ταυτίστηκε πάντως μαζί του ήταν με την σύντροφο του Μίκι Μάους!

Έτσι ακριβώς όπως η Μίνι ερωτεύτηκε τον Μίκι, έτσι έκανε και η Taylor για τον Wayne Allwine, τη φωνή του Μίκι για επίσης τρεις ολόκληρες δεκαετίες!

Οι δυο τους παντρεύτηκαν κιόλας, στην πραγματική ζωή, και πέρασαν μαζί 18 αγαπημένα χρόνια, μέχρι τον θάνατο του Allwine το 2009.

Ήταν το 1985 στο πλατό του «Totally Minnie» η Russi δεν θα έβρισκε μόνο τη δουλειά των ονείρων της, αλλά και τον άντρα της ζωής της.


«Ο Wayne ερχόταν για να παίξει τον Μίκι στο ‘‘Totally Minnie’’», ανακαλεί η ίδια, «γνωριστήκαμε στον διάδρομο. Τα πήγαμε πολύ καλά». Παρά το γεγονός ότι πολλοί γνώριζαν για τον γάμο τους, «τον κρατήσαμε μυστικό. Δεν θέλαμε να νομίζουν πως ήταν ο Μίκι και η Μίνι παντρεμένοι. Ήταν ο Wayne και η Russi αυτοί που παντρεύτηκαν.


"Θυμίσου ποιος είσαι!" Το νέο τρέιλερ του Βασιλιά των λιονταριών ήρθε!

Mετά από 25 χρόνια ο Βασιλιάς των Λιονταριών επίστρέφει!

Η κλασσική ταινία της Disney, που μέχρι και σήμερα αποσπα διθυραμβικά σχόλια, παίρνει ζωή!

Στην νέα απόδοση της, ο Σιμπα και οι φίλοι του είναι ζωντανοί. Η Disney έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να "γυρίσει" όλες τις χρυσές του ταινίες σε live action.

O Βασιλιάς των λιονταριών δεν μπορούσε να λείπει καθώς ήταν η αρχή της χρυσής, για τη Disney, δεκαετίας του 90.

Πάμε λοιπόν, να ξαναζήσουμε τον αγώνα του μικρού Σίμπα να βρει τη θέση του στον "κύκλο της ζωής". Μια ταινιία που κάτι μας θυμίζει από κλασσικό θέατρο καθώς η υπόθεση του βασίζεται στον 'Αμπλετ, του Σαίξπηρ!

Το νέο τρέιλερ αν και μικρό σε διάρκεια,μόνο 1λεπτό και 50, μας έκανε να ανυπομονούμε. Είδαμε για πρώτη φορά τον κακό Σκαρ, τον αστείο Ζάζου, τις ύπουλες ύαινες και βέβαια το φοβερό δίδυμο Τιμόν και Πούμπα!

Δείτε το απολαυστικό τρέιλερ:

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου 2019 και μην ξεχνάτε το φοβερό κάστινγκ! Το καστ των ηθοποιών αποτελείται από τους αστέρες: Donald Glover (Σίμπα), Beyoncé Knowles-Carter (Νάλα), Chiwetel Ejiofor (Σκαρ),James Earl Jones (Μουφάσα) , Billy Eichner (Τιμόν) και Seth Rogen (Πούμπα).

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share