Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση Μάικλ Τζάκσον: Στοιχεία διαψεύδουν ισχυρισμούς των θυμάτων!

Δύο βασικές ιστορίες που περιγράφονται λεπτομερώς στο ντοκιμαντέρ έχουν κατασκευαστεί!

3 Απριλίου 2019 12:03
Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση Μάικλ Τζάκσον: Στοιχεία διαψεύδουν ισχυρισμούς των θυμάτων!

Ο Μάικ Σμόλκομ, Βρετανός δημοσιογράφος και συγγραφέας, ο οποίος το 2016 έγραψε το «Making Michael» δήλωσε ότι έχει βρει ιστορική μαρτυρία της μητέρας του Ρόμπσον που έρχεται σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς του γιου της, όπως αναφέρονται λεπτομερώς στο «Leaving Neverland» το ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζάκσον!

Ο Σμόλκομ ισχυρίζεται επίσης ότι ένα μέρος των όσων υποστηρίζει ο Σέιφτσακ είναι ασύμβατο με γεγονότα που περιβάλλουν την κατασκευή του σιδηροδρομικού σταθμού του στο ράντσο Neverland του Τζάκσον (Neverland Valley Ranch).

Σε δηλώσεις του στη «Mirror Online» ο δημοσιογράφος και συγγραφέας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Ρόμπσον είπε ότι η κακοποίηση από τον Μάικλ Τζάκσον ξεκίνησε όταν η οικογένειά του πήγε στο Γκραντ Κάνιον και εκείνος έμεινε με τον τραγουδιστή στη Neverland. Ο Σμόλκομ ισχυρίζεται ότι η μητέρα του Ρόμπσον, Τζόι Ρόμπσον δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου το 1993 ότι ο γιος της πήγε μαζί τους στο ταξίδι.

«Η μητέρα του, Τζόι Ρόμπσον κατέθεσε ενόρκως το 1993/1994 στην υπόθεση Τζόρντι Τσάντλερ ότι ο γιος της, Γουέιντ Ρόμπσον πήγε μαζί τους στο ταξίδι στο Γκραντ Κάνιον και μετά όλη η οικογένεια επέστρεψε στη Neverland για δεύτερη φορά το επόμενο Σαββατοκύριακο. Η Τζόι Ρόμπσον δεν είχε λόγο να πει ψέματα γι αυτό: Ανοιχτά παραδέχθηκε ότι ο Γουέιντ έμεινε μόνος με τον Τζάκσον σε άλλες περιπτώσεις» ανέφερε ο Μάι Σμόλκομ.

Να σας θυμήσουμε όσα είπε η ανιψιά του Mαικλ Τζάκσον για τις κατηγορίες της παιδεραστίας: ''Όλα αυτά είναι γελοιότητες το κάνουν για τα λεφτά!''

Ο δημοσιογράφος επανήλθε με δηλώσεις του στην εφημερίδα και είπε ότι και η μαρτυρία του Σέιφτσακ επίσης δεν μπορεί να είναι αληθινή.

Ο Σέιφτσακ ισχυρίστηκε στη δίκη εναντίον του ιδρύματος Michael Jackson ότι είχε κακοποιηθεί από το 1988 έως το 1992, όταν ήταν 14 ετών. Ο 41 ετών σήμερα Τζέιμς Σέιφτσακ δήλωσε ότι είχε κακοποιηθεί σε ένα δωμάτιο πάνω από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Neverland.

Αλλά ο Σμολκομ αποκαλύπτει άδειες που δείχνουν ότι ο σταθμός τρένου εγκρίθηκε για κατασκευή στις 2 Σεπτεμβρίου 1993. «Η ανακρίβεια στην ιστορία του Σέιφτσακ είναι αυτή», είπε. «Η κατασκευή του σιδηροδρομικού σταθμού στη Neverland δεν ξεκίνησε παρά το δεύτερο εξάμηνο του 1993 και δεν λειτούργησε μέχρι το πρώτο μέρος του 1994, όταν ο Σέιφτσακ ήταν 16 ετών» υποστηρίζει ο βιογράφος του Μάικλ Τζάκσον.

«Η όλη ιδέα πίσω από αυτή την έρευνα είναι να προσφέρει την ισορροπία που δεν υπήρχε αρχικά, πρώτα στο ντοκιμαντέρ, που δεν έκανε καμία προσπάθεια να διερευνήσει εάν οι ισχυρισμοί των δύο μαρτύρων είναι πράγματι αληθινοί, ή να αμφισβητήσει δύο ανθρώπους που κυνηγούν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια» υποστήριξε. «Το ντοκιμαντέρ παραβίασε όλους τους κανόνες δεοντολογίας στη σκηνοθεσία και τη δημοσιογραφία», ισχυρίστηκε.

Η Πάρις Τζάκσον δεν πιστεύει ότι ο μπαμπάς της βίαζε παιδιά!

Οι αντιδράσεις μετά την προβολή του αποκαλυπτικού ντοκιμαντέρ,

.συνεχίζονται! «Μην παίρνετε τόσο σοβαρά τα πράγματα» το μήνυμα της κόρης του Michael Jackson!
Η Πάρις Τζάκσον, κόρη του «Βασιλιά της Pop», δεν πιστεύει ότι πατέρας της κακοποιούσε σεξουαλικά παιδιά και δεν έχει δει (τουλάχιστον μέχρι σήμερα) το ντοκιμαντέρ Leaving Neverland, που έχει προκαλέσει σάλο στη διεθνή κοινή γνώμη.

Το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τις μαρτυρίες δύο ανδρών, του 36χρονου Γουέιντ Ρόμπσον και του 40χρονου Τζέιμς Σέιφτσακ, που ισχυρίζονται ότι ο διάσημος τραγουδιστής τους κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν παιδιά και φιλοξενούνταν στο ράντσο του, την περιβόητη Neverland. Οι σοκαριστικές περιγραφές για την «δράση» του Τζάκσον, που φέρεται να προετοίμαζε με αργά και προσεκτικά βήματα τα θύματά του ώστε να δέχονται αδιαμαρτύρητα την κακοποίηση (και να τη θεωρούν μάλιστα ως ένδειξη αγάπης) έχουν προκαλέσει αποτροπιασμό ακόμα και στους φανατικούς θαυμαστές του τραγουδιστή, που απεβίωσε πριν από μια δεκαετία.

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η 20χρονη σήμερα κόρη του Μάικλ Τζάκσον δεν έχει δει ακόμα το επίμαχο φιλμ, ούτε προσεγγίσθηκε ποτέ από τον δημιουργό του ώστε να έχει την ευκαιρία να υπερασπισθεί τον πατέρα της.

Σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός της, η Πάρις «παραμένει πεπεισμένη για την αθωότητα του πατέρα της» και οι αποκαλύψεις του ντοκιμαντέρ την αφήνουν αδιάφορη, αφού δεν θεωρεί ότι υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ωστόσο ότι έχει εκφράσει ανησυχίες για τον αντίκτυπο που θα έχει το Leaving Neverland στην καριέρα της στον κινηματογράφο.

«Πέρυσι έπαιξε σε μια ταινία και ονειρεύεται να γίνει ηθοποιός. Ωστόσο πιστεύει ότι το ντοκιμαντέρ θα αποτρέψει σκηνοθέτες από το να την προσλάβουν, επειδή το κοινό δεν θα θέλει πια να βλέπει τίποτα που να του θυμίζει τον Μάικλ Τζάκσον. Τα πάντα στο σινεμά έχουν να κάνουν με το μάρκετινγκ. Αυτό που την φοβίζει είναι ότι το κοινό θα σκέφτεται πάντα το σκάνδαλο όταν την βλέπει στη μεγάλη οθόνη. Θέλει να ακολουθήσει αυτήν την καριέρα αλλά ανησυχεί πολύ», ανέφερε μια πηγή στην εφημερίδα Sun.

Παρόλο που δεν έχει μιλήσει ακόμα δημόσια για το σκάνδαλο της σεξουαλικής κακοποίησης, η Πάρις πόσταρε πριν από μερικές ώρες ένα tweet που δείχνει ότι δεν έχει επηρεαστεί ιδιαίτερα από τις εξελίξεις, τουλάχιστον σε συναισθηματικό επίπεδο.

«Όλοι σας παίρνετε τη ζωή μου πιο σοβαρά από εμένα την ίδια. Χαλαρώστε!» γράφει στη μία ανάρτηση η κόρη του ποπ σταρ!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για Stars & TV από το Athensmagazine.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share