Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Η ανιψιά του Mαικλ Τζάκσον μιλάει για τις κατηγορίες της παιδεραστίας: ''Όλα αυτά είναι γελοιότητες το κάνουν για τα λεφτά!''

Τι απαντά;

12 Μαρτίου 2019 17:20
Η ανιψιά του Mαικλ Τζάκσον μιλάει για τις κατηγορίες της παιδεραστίας: ''Όλα αυτά είναι γελοιότητες το κάνουν για τα λεφτά!''

Εν μέσω του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει σχετικά με τις κατηγορίες για παιδεραστία του Μάικλ Τζάκσον, η ανιψιά του φαίνεται να τον στηρίζει και να λέει πως πρόκειται για ανοησίες.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το κανάλι HBO παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες, το πρώτο μέρος ενός ντοκιμαντέρ με τίτλο «Leaving Netherland», προβάλλοντας τις συνεντεύξεις δύο παιδιών που όπως υποστηρίζουν έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Μάικλ Τζάκσον όταν ακόμη ήταν παιδιά.
Οι αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον σοκάρουν, καθώς τα αυτοπαρουσιαζόμενα ως θύματά του αποφάσισαν να εξομολογηθούν τι συνέβαινε με τον βασιλιά της ποπ πίσω από τις κλειστές πόρτες.
Ένα από τα δύο θύματα είναι ο Γουέιντ Ρόμπσον, με τον οποίο έβγαινε για ένα χρονικό διάστημα η ανιψιά του Μάικλ Τζάκσον, Μπράντι Τζάκσον.

Μιλώντας στην εκπομπή «The Kyle and Jackie O Show», η Μπράντι δήλωσε: «Είναι ατυχές αλλά είναι αλήθεια. Όταν είδα το ντοκιμαντέρ, αηδίασα από αυτό, για να είμαι ειλικρινής. Τα πράγματα που είπε (ο Γουέιντ) ήταν υπερβολικά και τόσο γελοία».
Η 37χρονη Μπράντι, που είναι κόρη της Τζάκι Τζάκσον, της μεγαλύτερης αδερφής της οικογένειας Τζάκσον, πρόσθεσε: «Ο Γουέιντ δεν περιέγραφε τον θείο μου. Περιέγραφε ένα τελείως διαφορετικό άτομο, όχι τον θείο μου. Και γι’ αυτό είναι μια αφήγηση που έχει αλλάξει... τα τελευταία 15 χρόνια. Όλα όσα είχε πει για τον θείο μου είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτόν που παρουσίαζε στο ντοκιμαντέρ.

Η ανηψια του Μαικλ Τζακσον μιλαέι για τις φήμες παιδεραστίας

Όταν η ραδιοφωνική παραγωγός Τζάκι Χέντερσον την ρώτησε εάν ήταν δυνατόν ο Γουέιντ να κατέθετε πως ο βασιλιάς της ροκ ,Μάικλ Τζάκσον δεν τον κακοποιούσε διότι είχε λάβει τέτοιες εντολές, η Μπράντι επέμεινε πως δεν υπήρχε «άλλη πλευρά» του θείου της που να μην την ήξερε η ίδια.
«Μέρος του τι θέλω να πως είναι πως, με τον Γουέιντ να λέει ότι φοβόταν πως τόσο αυτός όσο και ο Μάικλ θα έμπαιναν στην φυλακή, (εάν αποκάλυπτε την κακοποίηση), ο Γουέιντ ήταν ένας ώριμος άνδρας όταν κατέθεσε για δεύτερη φορά» αναφέρει η ανιψιά του διάσημου τραγουδιστή.

Και συνέχισε: «Κι αν κάποιος που σε κακοποιούσε όταν ήσουν 14 ετών, και είχες την ευκαιρία να βγεις μπροστά και να τον βάλεις στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του, ώστε να μην πειράξει ποτέ κανέναν άλλον, θα έπρεπε να το κάνεις. Θα μπορούσες».

«Μπορώ να καταλάβω πως όταν ήταν παιδί μπορεί να φοβόταν να κάνει κάτι τέτοιο, αυτό είναι λογικό. Αλλά ως ένας ώριμος άνδρας, δεν βγάζει νόημα» είοπε προσθέτοντας πως δεν έχει μιλήσει με τον Γουέιντ από τότε που κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ.
Ο Γουέιντ Ρόμπσον, ένα από τα «θύματα» του Μάικλ Τζάκσον

Η ανηψια του Μαικλ Τζακσον μιλαέι για τις φήμες παιδεραστίας

Η Μπράντι εξήγησε πως «όλη αυτή η κατάσταση» με το ντοκιμαντέρ «Leaving Netherland» ήταν «σκληρό» για τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον, συμεπριλαμβανομένης της 20χρονης κόρης του, Πάρις.

«Δεν θυμούνται αυτά τα πράγματα από το 2005 (την δίκη του Μάικλ Τζάκσον, με τον τραγουδιστή να κρίνεται αθώος για κακοποίηση του Γκάβιν Αρβίζο), δεν έπρεπε να το περάσουν με αυτό τον τρόπο» είπε.

Η Μπράντι κατέστησε επίσης σαφές, ότι δεν πιστεύει τον Γουέιντ – με τον οποίο ήταν ζευγάρι για μια δεκαετία και μάλιστα ήταν ο πρώτος της – και ισχυρίστηκε πως τόσο ο Γουέιντ όσο και ο Τζέιμς Σέιφτσακ, που κατηγορούν τον Μάικλ Τζάκσον για κακοποίησης, υποκινούνται «κατά 100%» από τα χρήματα.
Ο Μάικλ Τζάκσον με τον Γουέντι Ρόμπσον σε νεαρή ηλικία

«Είναι ατυχές αλλά είναι αλήθεια» είπε για τους ισχυρισμούς των Γουέιντ και Τζέιμς μετά από έναν μεγάλο διακανονισμό με την περιουσία του Τζάκσον.

Μάλιστα, η Μπράντι βγήκε να μιλήσει μετά τα λεγόμενα του ανιψιού του Μάικλ Τζάκσον, Ταζ, που ισχυρίστηκε πως ο Γουέιντ και η Μπράντι ήταν ζευγάρι την περίοδο της υποτιθέμενες σεξουαλικής κακοποίησης, πράγμα που αποδεικνύει πως ο Γουέιντ δεν θα μπορούσε να κακοποιείται από τον τραγουδιστή. Κατηγόρησε επίσης την παραγωγή του ντοκιμαντέρ λέγοντας πως διαστρέβλωσαν τα γεγονότα για να ταιριάζουν με την ιστορία τους.

 

Ροή ειδήσεων

Share