Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021

Πρίγκιπας Χάρι: Χάνει την ψυχραιμία του δημόσια και η επίπληξη σε κάμερα μαν!

Τι συνέβη;

28 Φεβρουαρίου 2019 13:59
Πρίγκιπας Χάρι: Χάνει την ψυχραιμία του δημόσια και η επίπληξη σε κάμερα μαν!

Την ψυχραιμία του on camera, με έναν καμεραμάν έχασε ο πρίγκιπας Χάρι στο Μαρόκο, ενώ βρισκόταν στο πλευρό της Μέγκαν Μαρκλ.

Οπως φαίνεται κατά την τελευταία ημέρα της τριήμερης επίσκεψής τους, όταν πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ επισκέφθηκαν ένα κέντρο με παιδιά και άρχισαν να μαγειρεύουν μαζί τους, συνέβη κάτι που έβγαλε τον πρίγκιπα από τα ρούχα του.

Ενας Μαροκινός καμεραμάν είχε μπει μπροστά από τα παιδιά που χάζευαν την Μέγκαν Μαρκλ με έναν σεφ να μαγειρεύουν, κάτι που έκανε έξαλλο τον Χάρι.

Ο πρίγκιπας Χάρι ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος, πήρε μια... ανδραποδισμένη έκφραση και πήγε αμέσως σε έντονο ύφος να κάνει παρατήρηση στον καμεραμάν, χρησιμοποιώντας κυρίως τη νοηματική.

Ο άνθρωπος αμέσως έκανε ότι του είπε ο πρίγκιπας Χάρι, το παιδάκι μπόρεσε να ξαναχαζέψει με την ησυχία του την Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Χάρι του έκλεισε το μάτι και επέστρεψε στη θέση του.

Τα βρετανικά ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα γράφουν όλο και συχνότερα, επικαλούμενα πηγές που έχουν καλή γνώση των πραγμάτων, ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει αλλάξει τελείως το τελευταίο διάστημα. Συγκεκριμένα αναφέρονται στην αλλαγή στη συμπεριφορά του από τότε που γνώρισε την Μέγκαν Μαρκλ. Είναι νευρικός, κάνει ότι του λέει... η δικτατορική Μέγκαν, όπως αποκαλούν συχνά το τελευταίο διάστημα τα βρετανικά ΜΜΕ την δούκισσα του Σάσεξ, μιλάει απότομα στο προσωπικό του παλατιού, έχει αποξενωθεί από τους φίλους που είχε μια ζωή. Και φυσικά έχει σταματήσει τα ξενύχτια και τις κραιπάλες.

Ως εξήγηση για αυτή τη συμπεριφορά παρουσιάζουν ότι ο πρίγκιπας Χάρι θέλει να είναι άκρως προστατευτικός με την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ. Κάτι που δεν κατάφερε να κάνει με την μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, την οποία έχασε τόσο ξαφνικά, ενώ εκείνος ήταν μόλις 11 ετών.

 

Ροή ειδήσεων

Share