Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χρυσά Βατόμουρα: Ντόναλντ Τραμπ και Τζον Τραβόλτα φιγουράρουν στις φετινές υποψηφιότητες!

Ποιες ήταν οι χειρότερες και πιο κακογυρισμένες ταινίες της χρονιάς;

21 Ιανουαρίου 2019 16:05
Χρυσά Βατόμουρα: Ντόναλντ Τραμπ και Τζον Τραβόλτα φιγουράρουν στις φετινές υποψηφιότητες!

Μια «ανάσα» πριν ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία Όσκαρ, τα Χρυσά Βατόμουρα τιμούν τις χειρότερες και πιο κακογυρισμένες ταινίες της χρονιάς.

«Σε αυτόν τον χρόνο έγιναν πολλές καταστροφές, φυσικές, πολιτικές, μαζικές δολοφονίες… Ο κόσμος προσπάθησε να δραπετεύσει μέσω των ταινιών κι εκεί έβρισκε κάτι ακόμη χειρότερο», αναφέρει το τρέιλερ της παρουσίασης των φετινών υποψηφιοτήτων.

Την τιμητική του λοιπόν, ακόμη και στον τομέα του σινεμά, έχει ο αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με δύο υποψηφιότητες για τον χειρότερο ηθοποιό σε δύο ντοκιμαντέρ του 2018, όπου υποδύθηκε τον εαυτό του. H πρώη υποψηφιότητα είναι για το «Death of a Nation» του σκηνοθέτη Ντινές Ντ’Σούζα και η δεύτερη για το «Fahrenheit 11/9» του Μάικλ Μουρ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σία Κοσιώνη: Απίστευτη απόφαση για τα επαγγελματικά της! Μεγάλη ανατροπή!

Έξι υποψηφιότητες συγκέντρωσε η καινούρια κωμωδία με τον Σέρλοκ Χολμς με τίτλο «Ο Χολμς και ο Γουότσον».

Υποψήφιες για τον χειρότερο δεύτερο γυναικείο ρόλο στο «Fahrenheit 11/9» είναι η Μελάνια Τραμπ και η σύζυγος του Λευκού Οίκου Κελιάν Κόνγουεϊ.

Παράλληλα, ο Τζον Τραβόλτα και το Gotti, για τη ζωή του εκλιπόντος αρχηγού της νεοϋορκέζικης μαφίας, Τζον Γκότι απέσπασε έξι υποψηφιότητες.

Οι υποψήφιοι και οι νικητές των Χρυσών Βατόμουρων ψηφίζονται διαδικτυακά από περίπου 1.000 μέλη της Ένωσης των Χρυσών Βατόμουρων, σε 24 χώρες, τα οποία ψηφίζουν διαδικτυακά και πληρώνουν συνδρομή μέλους 40 δολάρια.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share