Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Πως να βλέπεις τις αγαπημένες σου σειρές στο Netflix ακόμα και την ώρα μιας...πτήσης!

Κι όμως γίνεται!

21 Ιανουαρίου 2019 11:48
Πως να βλέπεις τις αγαπημένες σου σειρές στο Netflix ακόμα και την ώρα μιας...πτήσης!

Μπορεί να αγαπάμε τα ταξίδια, αλλά υπάρχουν ορισμένες στιγμές που κι αυτά μας κουράζουν. Τι κάνουμε τότε; Βλέπουμε ταινία στο Netflix γιατί αυτό είναι δυνατό ακόμη και offline.

Η αλήθεια είναι ότι αρκετές αεροπορικές εταιρείες όταν πρόκειται για μεγάλα ταξίδια, προσφέρουν τη δυνατότητα στους επιβάτες μέσω ειδικών συσκευών στα καθίσματα να βλέπουνε ταινίες. Τι γίνεται όμως όταν δεν μας δίνουν αυτή τη δυνατότητα;

Παίρνουμε τον υπολογιστή, το smartphone ή το tablet μαζί μας και εάν έχουμε λογαριασμό στο Netflix, μπορούμε να δούμε την αγαπημένη μας ταινία ακόμη και offline!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το «Make a wish» έκανε μετεωρολόγο στον ΑΝΤ1 τον 12χρονο Δημητράκη με ειδικές ανάγκες!

Και το ξαναλέμε ότι τα ταξίδια μπορεί να είναι ωραία, αλλά όταν δεν είμαστε συνδεδεμένοι στο Internet για περισσότερο από δύο ώρες, πλήττουμε και αναζητούμε μια δραστηριότητα να ψυχαγωγηθούμε. Όλα αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν γιατί πια έχουμε βρει τη λύση.

Το κόλπο που σου επιτρέπει να βλέπεις ταινίες offline βρίσκεται στο χαρακτηριστικό του Netflix Smart Downloads, το οποίο σε αφήνει να κατεβάσεις νέα επεισόδια στον λογαριασμό σου και να τα παρακολουθείς ακόμη κι όταν δεν είσαι συνδεδεμένη στο Internet.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις τα δύο πρώτα επεισόδια από μια επιλογή διαθέσιμων σειρών για download στην εφαρμογή του Netflix.

Να δεις μετά το πρώτο επεισόδιο και στη συνέχεια το Netflix θα κατεβάσει αυτόματα το τρίτο επεισόδιο της σειράς που διάλεξες και θα διαγράψει το πρώτο επεισόδιο, μόλις δεις το δεύτερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Άννα Βάλλη - Από την αγκαλιά του Σταθοκωστόπουλου στο Deal και τώρα στο Survivor 3!

Έτσι μπορείς να κατεβάσεις το πρώτο επεισόδιο ενώ είσαι συνδεδεμένη στο Internet και μετά να παρακολουθήσεις τα επόμενα επεισόδια κατά τη διάρκεια της πτήσης.

To μόνο πρόβλημα; Η εφαρμογή προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο μέσω της εφαρμογής Netflix σε τηλέφωνα και tablet Android, ενώ αναμένεται να το δούμε σύντομα και στις συσκευές iOS.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share