Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: Άννα Βάλλη - Από την αγκαλιά του Σταθοκωστόπουλου στο Deal και τώρα στο Survivor 3!

Αποκλειστικό! Η πιο πολυσυζητημένη συμμετοχή στο Survivor 3!

21 Ιανουαρίου 2019 09:38
Survivor Διαρροή: Άννα Βάλλη - Από την αγκαλιά του Σταθοκωστόπουλου στο Deal και τώρα στο Survivor 3!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

To Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο τόσο από τον Άγιο Δομίνικο όσο και από τα γραφεία του ΣΚΑΙ και της παραγωγής του Survivor!

Τα κάστινγκ ολοκληρώθηκαν και το Athensmagazine.gr σας έχει μεταφέρει όλα τα ονόματα! Πρόσφατα σας δώσαμε μερικά από τα παιδιά που βρίσκονται στην τελική 30αδα και από την λίστα ξεχωρίζει το όνομα της
Άννας Βάλλη! Ποια είναι η κυρία; Σας θυμίζει κάτι;

Η Άννα Βάλλη είναι η σύντροφος του πασίγνωστου Έλληνα επιχειρηματία, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, την οποία πέρσι είχαμ δει και στο τηλεπαιχνίδι Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο στον Alpha! Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως το όνομα της πανέμορφης personal trainer βρίσκεται στην λίστα με τους επίλεκτους παίκτες και ετοιμάζει τις βαλίτσες της για τον Άγιο Δομίνικο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Είσαι αγωνιστής...": Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο παρουσιαστή: Τον "κάρφωσε" ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Το Athensmagazine.gr έψαξε και σας βρήκε... την Άννα! Τι είχε κάνει στο Deal; Τι ποσό είχε κερδίσει; Δείτε παρακάτω βίντεο καθώς και φωτογραφίες από το κορίτσι που αναμένεται να τρελάνει τους Έλληνες τηλεθεατές σε λίγες ημέρες στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξαφανίστηκε η Σία Κοσιώνη: Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια;

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share