Βόλφσμπεργκερ – ΠΑΟΚ 0-1: Το «χρυσό» γκολ του Καμαρά οδήγησε την ομάδα στα playoffs του Europa League

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 απέναντι στη Βόλφσμπεργκερ, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή του στα playoffs του Europa League, χάρη σε ένα εκπληκτικό γκολ του Μαντί Καμαρά στην παράταση. Το παιχνίδι στην Αυστρία είχε σχεδόν αδιάφορο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του, με τις δύο ομάδες να κρατούν το 0-0 και να ψάχνουν ανοιχτούς χώρους στην άμυνα της αντιπάλου.
Ο αγώνας
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά, έχοντας την κατοχή και ψάχνοντας διαδρόμους κυρίως από τα αριστερά μέσω των Μπάμπα και Κωνταντέλια. Η Βόλφσμπεργκερ προσπάθησε να αντιδράσει, με επικίνδυνες αντεπιθέσεις και στατικές φάσεις, αλλά ο Παβλένκα απέκρουσε όλες τις σοβαρές απειλές. Στο πρώτο ημίχρονο οι Αυστριακοί είχαν τον έλεγχο στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Το δεύτερο ημίχρονο ανέβασε τον ρυθμό, με αλλαγές από τους προπονητές να δίνουν νέα ώθηση στις επιθέσεις. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο δυνατός μεσοεπιθετικά μετά την είσοδο του Καμαρά, ενώ και η Βόλφσμπεργκερ απείλησε αρκετές φορές, χωρίς να βρει δίχτυα. Το σκορ παρέμεινε 0-0 και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.
Στο 116′ ήρθε η στιγμή της λύτρωσης: ο Μαντί Καμαρά εκτέλεσε ένα μακρινό και εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα στο «παράθυρο» της αντίπαλης εστίας, δίνοντας τη νίκη και την πρόκριση στον «δικέφαλο του Βορρά». Η τελευταία φάση του αγώνα ήταν μια προσπάθεια της Βόλφσμπεργκερ που πέρασε άουτ, επιβεβαιώνοντας τη νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0.






0 ΣΧΟΛΙΑ