Σπουδαία εμφάνιση του Εμμανουήλ Καραλή στη Βουδαπέστη: Δεύτερη θέση με άλμα στα 6,02 μ, πίσω από τον ανίκητο Ντουπλάντις

Κορυφή για τον Μανόλο
Athensmagazine
Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google
Ο Εμμανουήλ Καραλής επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά την εξαιρετική του φόρμα, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο διεθνές μίτινγκ της Βουδαπέστης με άλμα στα 6,02 μέτρα στο επί κοντώ.
Σπουδαία προσπάθεια για τον Έλληνα αθλητή
Ο Έλληνας πρωταθλητής, λίγες ημέρες μετά τη θρυλική επίδοσή του που έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ, επέστρεψε δυναμικά, ξεπερνώντας με χαρακτηριστική άνεση το ύψος των 6,02 μ. και πιέζοντας τον κορυφαίο άλτη του κόσμου, Μόντο Ντουπλάντις.
Ο Καραλής δοκίμασε στη συνέχεια να περάσει τα 6,11 μ., κάτι που θα του χάριζε νέο ρεκόρ Ελλάδας, όμως δεν το κατάφερε στις δύο προσπάθειες που επιχείρησε. Αντίθετα, ο Σουηδός πρωταθλητής πέρασε το συγκεκριμένο ύψος στη δεύτερη προσπάθειά του, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση και αφήνοντας τον Καραλή στη δεύτερη.






0 ΣΧΟΛΙΑ