Παναθηναϊκός: Θλάση ο Ιωαννίδης, δεν παίζει με Σαχτάρ – Συνεχίζει εκτός και ο Σιώπης

Ανησυχία επικρατεί στο «πράσινο» στρατόπεδο, καθώς ο Παναθηναϊκός ξεκινά την προετοιμασία του για την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ με σημαντικές απώλειες. Ο Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησε το πρωί της Παρασκευής (01/08) θεραπεία στο αθλητικό κέντρο στο Κορωπί, καθώς υπέστη θλάση στον προσαγωγό.
Η συγκεκριμένη θλάση σημαίνει πως ο επιθετικός θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Αυτό έχει ως άμεση συνέπεια να μην μπορεί να δώσει το «παρών» στην πρώτη «μάχη» με την Σαχτάρ Ντόνετσκ, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την προσεχή Πέμπτη (07/08). Πλέον, ο χρόνος μετράει αντίστροφα και ο παίκτης καλείται να κάνει αγώνα… δρόμου για να είναι έτοιμος στη ρεβάνς κόντρα στους Ουκρανούς, η οποία θα διεξαχθεί στην Κρακοβία της Πολωνίας.
Παράλληλα, οι ατυχίες συνεχίζονται για τον Παναθηναϊκό, καθώς εκτός του κανονικού προγράμματος έμεινε για μία ακόμα ημέρα ο Μανώλης Σιώπης. Ο Έλληνας μέσος, ο οποίος επίσης ταλαιπωρείται από θλάση, συνεχίζει την αποθεραπεία του, καθιστώντας την παρουσία του αβέβαιη για τους επερχόμενους αγώνες.
Για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, η προπόνηση της Παρασκευής κύλησε κανονικά. Όσοι αγωνίστηκαν με τη Ρέιντζερς έκαναν αποθεραπεία για να αποφορτιστούν, ενώ το κύριο πρόγραμμα αφιερώθηκε σε ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας, καθώς η ομάδα προετοιμάζεται για τις επόμενες αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Οι απουσίες αυτές αποτελούν έναν πονοκέφαλο για το τεχνικό επιτελείο ενόψει των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων.






0 ΣΧΟΛΙΑ