Οριστικό: Νέο σπίτι της Εθνικής οι εγκαταστάσεις της Παιανίας – Θα ονομάζονται «Γιώργος Βαρδινογιάννης»

Νέα εποχη στην Εθνική Ελλάδος
Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία για την απόκτηση του προπονητικού κέντρου στην Παιανία, το οποίο θα χρησιμοποιείται από τις Εθνικές ομάδες και θα φέρει το όνομα «Γιώργος Βαρδινογιάννης».
Κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ την Τρίτη (18/10), αποφασίστηκε να προταθεί στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ (27 Μαρτίου) η αγορά του προπονητικού κέντρου στην Παιανία. Το κέντρο θα φέρει την ονομασία «Γιώργος Βαρδινογιάννης», τιμώντας τη συμβολή του στον ελληνικό αθλητισμό.
Οι δύο πλευρές κατέληξαν οριστικά σε συμφωνία για την αγορά του άλλοτε αθλητικού κέντρου του Παναθηναϊκού, με το ποσό να υπερβαίνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Έτσι, ένα μακροχρόνιο ζήτημα για τις εθνικές μας ομάδες βρίσκει επιτέλους λύση, και μάλιστα πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την ανάληψη της ηγεσίας της ΕΠΟ από τη νέα διοίκηση.
Αναμφίβολα, η εξέλιξη αυτή αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα για τον Μάκη Γκαγκάτση, ο οποίος από την αρχή είχε θέσει ως βασική προτεραιότητά του την Εθνική ομάδα. Ο στόχος του ήταν ξεκάθαρος: η δημιουργία ενός μόνιμου “σπιτιού” για τη Γαλανόλευκη, και η επιτυχία της υλοποίησής του χαράσσει μια νέα εποχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.