Φουρνιέ για Βαλαντσιούνας: «Ελπίζω να πάει στον Παναθηναϊκό» – Η στιχομυθία με τον Αντετοκούνμπο

Πεδίο συζήτησης άνοιξε ο Εβάν Φουρνιέ στο X, ζητώντας από τους ακόλουθούς του να του θέσουν τις ερωτήσεις τους, κάνοντας αναφορά και στον Γιόνας Βαλαντσιούνας και το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.
Ο Γάλλος σούπερ σταρ του Ολυμπιακού μπορεί γενικώς να μην είναι πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως στο X είναι αρκετά δραστήριος και την Κυριακή (13/7) ήταν μία από αυτές τις στιγμές.
Μία από τις ερητήσεις που δέχθηκε ήταν το ενδεχόμενο απόκτησης του Βαλαντσιούνας από τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έχουν συμφωνήσει προφορικά αλλά θα πρέπει να περιμένουν την τελική απόφαση των Ντένβερ Νάγκετς για να δουν αν θα τον αποκτήσουν ή όχι.
Ο Φουρνιέ, πάντως, θέλει να δει τον Λιθουανό σέντερ στους «αιώνιους» και το δήλωσε ξεκάθαρα. «Δεν ξέρω αν θα πάει στον Παναθηναϊκό, αλλά ελπίζω να πάει. Παίζω απέναντι στον Γιόνας από τότε που ήμασταν 15. Φοβερός τύπος. Φοβερός παίκτης. Φοβερός για το πρωτάθλημα. Όλοι βγαίνουν κερδισμένοι», ήταν η απάντησή του.
Η ερώτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Μεταξύ εκείνων που έκαναν ερωτήσεις στον Φουρνιέ ήταν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος αναφέρθηκε στον αδελφό του, Κώστα, που πριν λίγες ημέρες υπέγραψε στον Ολυμπιακό.
«Ποια είναι η γνώμη σου για τη νέα μεταγραφή;», ρώτησε ο Greek Freak, με τον Γάλλο άσο να του απαντάει: «Ανυπομονώ να τον γνωρίσω».





0 ΣΧΟΛΙΑ