Επίσημο: Ο Βασίλης Σπανούλης παραμένει στο «τιμόνι» της Εθνικής Ελλάδας έως το 2027!

Άνοιγμα στους «αιώνιους» για τα παράθυρα….
Η ΕΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος θα παραμείνει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας τουλάχιστον μέχρι το 2027. Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει την επιθυμία της ομοσπονδίας και του ίδιου του «Kill Bill» για τη συνέχεια του project της «επίσημης αγαπημένης».
Συνεργασία και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις
Η ΕΟΚ ευχαρίστησε θερμά τον Σπανούλη για την αφοσίωση και τη διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία, ενώ απηύθυνε ευχαριστίες και στη Μονακό, η οποία έδειξε κατανόηση στην επιθυμία του προπονητή της να συνεχίσει να υπηρετεί την Εθνική.
Ο Σπανούλης θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο της Εθνικής για τα κρίσιμα ματς του Νοεμβρίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου:
- 27 Νοεμβρίου: Αγώνας με τη Ρουμανία (στο Nick Galis Hall).
- 30 Νοεμβρίου: Αγώνας με την Πορτογαλία.
Το πρόβλημα της Euroleague και η «αυθημερόν» άφιξη Σπανούλη
Η παρουσία του Σπανούλη στον αγώνα με τη Ρουμανία στη Θεσσαλονίκη έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Μονακό.
Η Μονακό παίζει με την Εφές στις 26 Νοεμβρίου στο Πριγκιπάτο.
Συνεπώς, ο Σπανούλης θα πρέπει να έρθει αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της Εθνικής.
Διαβάστε επίσης
Η ομοσπονδία εκφράζει την πεποίθηση πως οι «αιώνιοι» (Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός) θα διαθέσουν τους παίκτες τους για τα παιχνίδια αυτά, προκειμένου η ελληνική ομάδα να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή σύνθεση, παρά το γεγονός ότι οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν και αυτές αγωνιστικές υποχρεώσεις Euroleague (Παναθηναϊκός με Παρτίζαν στις 25/11, Ολυμπιακός με Ερυθρό Αστέρα στις 26/11).





