«Εγκληματική» ενέργεια του Γκράτα στο Ιταλία-Ελλάδα: Η γονατιά που ρίχνει στο πρόσωπο του Αργυρόπουλου

Η γονατιά του Γκράτα στον Αργυρόπουλο στον αγώνα της Εθνικής Πόλο με την Ιταλία
Athensmagazine
Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google
Μία αντιαθλητική ενέργεια σημάδεψε το πρώτο οκτάλεπτο του αγώνα της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών με την Ιταλία, στα προημιτελικά του παγκόσμιου πρωταθλήματος υγρού στίβου.
Περίπου 1:50 πριν τη λήξη της περιόδου, ο Γιόκι Γκράτα χτύπησε με γονατιά στο πρόσωπο τον Αργυρόπουλο κατά τη διάρκεια ιταλικής επίθεσης.
Οι διαιτητές είδαν το χτύπημα κι έδωσαν την ποινή, η Εθνική «βούλιαξε» τους Ιταλούς
Το βίαιο χτύπημα εντοπίστηκε μέσω βίντεο από τους διαιτητές, οι οποίοι απέβαλαν τον Ιταλό παίκτη.
Σύμφωνα με τον κανονισμό, η εθνική μας έπαιξε με αριθμητική υπεροχή για τέσσερα λεπτά, εκμεταλλευόμενη πλήρως την ευκαιρία αυτή και πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ. Το σκορ από 1-3 έφτασε στο 1-7, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του πρώτου οκταλέπτου, με τα κορίτσια μας νωρίτερα επίσης να μας έχουν κάνει υπερήφανους.






0 ΣΧΟΛΙΑ