ΑΡΧΙΚΗ SPORTS

Στεάουα Βουκουρεστίου – Ολυμπιακός 0-0: Κόλλησε στη Ρουμανία κι ας είχε πλεονέκτημα

Στεάουα Βουκουρεστίου – Ολυμπιακός 0-0: Κόλλησε στη Ρουμανία κι ας είχε πλεονέκτημα
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε για 30′ με παίκτη παραπάνω, αλλά δεν κατάφερε να φύγει νικητής από το Βουκουρέστι, όπου έμεινε στο 0-0 με τη Στεάουα, δυσκολεύοντας το έργο της απευθείας πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο Ολυμπιακός εάν και είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα για ένα σημαντικό μέρος του 2ου ημιχρόνου στο Βουκουρέστι δεν μπόρεσε να πάρει την εκτός έδρας νίκη με τη Στεάουα. Μεγάλη χαμένη φάση ο Ελ Καμπί στην επανάληψη σε αυτό το 0-0 και δυναμικότατο το παρών του κόσμου των Πειραιωτών (με 5.000 φιλάθλους στις εξέδρες). Συγχρόνως, Παρτίζαν – Ολυμπιακός 78-70: Το σερί των «ερυθρόλευκων» σταμάτησε στο Βελιγράδι

Το ματς

Το πρώτο 45λεπτο αναλώθηκε σε αρκετά κακές προσπάθειες και από τις 2 πλευρές και χωρίς κλασικές ευκαιρίες. Στο πρώτο λεπτό ο Μικουλέσκου βρήκε χώρο και έκανε ένα σουτ που πέρασε ψηλά έξω. Η Στεάουα γενικά επιχείρησε να μπει πιο δυναμικά και είχε και το πρώτο σουτ του αγώνα. Στο 10ο λεπτό και μετά από 3 σουτ των παικτών της Στεάουα ο Πιρόλα σούταρε εκτός στόχου μετά από φάουλ του Μουζακίτη. Στο 19ο λεπτό ο Ορτέγα αφού… άδειασε 2 αντιπάλους του έδωσε στον Ροντινέι που ελίχθηκε και είχε ένα σουτ που μπλόκαρε ο Ταρνοβάνου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Στο 25ο λεπτό από τα πόδια του Ροντινέι εκτελέστηκε ένα φάουλ που όμως δεν απείλησε την αντίπαλη εστία. Στο 34′ μετά από την ενέργεια του Ορτέγα από τα άκρα η μπάλα στρώθηκε στον Μουζακίτη με τη μπάλα να σκάει και κάτω και να περνά εκτός. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους ο Σουτ είχε μία προσπάθεια εκτός. Το πρώτο 45λεπτο έκλεισε με ένα 0-0 και μία μέτρια εικόνα από τη μέση και μπροστά και για τις 2 ομάδες και με τους Μουζακίτη και Ροντινέι να αποτελούν τις βασικές πηγές κινδύνων για την εστία της Στεάουα.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός είχε τις αλλαγές του. Λίγο μετά το 60′ ο Μεντιλίμπαρ πήγε τον Ροντινέι πίσω δεξιά στην άμυνα για να βάλει τν Εσε στο κέντρο και τον Γουίλιαν στα άκρα. Στο 67ο λεπτό ο Μπιρλιγκέα είδε τη 2η κίτρινη για χτύπημα στον Ρέτσο και αποβλήθηκε. Στο 69ο λεπτό ο Ελ Καμπί αστόχησε από καλή θέση μετά από γύρισμα του Μουζακίτη ενώ λίγο μετά ο Μουζακίτης είχε ένα σουτ ψηλά έξω.

Ο Βάσκος τεχνικός έφερε και νέα αλλαγή σε επίπεδο διάταξης βάζοντας τον Γιάρεμτσουκ στο παιχνίδι για να έχει δύο στράικερ. Όμως ο Ουκρανός τραυματίστηκε στο πρόσωπο και κυρίως στη μύτη του από χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι του στην προσπάθεια που έκανε με κεφαλιά και έγινε αλλαγή στην αλλαγή. Στο 85′ μία κεφαλιά του Βέλντε έφυγε εκτός. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ολιβέιρα σούταρε αλλά η τελική του ήταν κακή. Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε συνολικά να εκμεταλλευτεί το διάστημα που η αντίπαλός του έπαιζε με 10 παίκτες.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου