Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Πράσινος και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ατάκα «είσαι ο Νο1» στον Εργκίν Αταμάν και ο θαυμασμός προς την εξέδρα του Παναθηναϊκού

Τρελάθηκε με το 7ο αστέρι και ο μεγάλος Giannis!

27 Μαΐου 2024 09:44
Πράσινος και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ατάκα «είσαι ο Νο1» στον Εργκίν Αταμάν και ο θαυμασμός προς την εξέδρα του Παναθηναϊκού
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρακολούθησε τον τελικό της Euroleague και πανηγύρισε με την επιτυχία του Παναθηναϊκού και του αδερφού του, Κώστα. Η ατάκα που είπε στον Εργκίν Αταμάν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρακολούθησε από κοντά τον νικηφόρο τελικό του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ρεάλ, στηρίζοντας τις προσπάθειες του αδερφού του, Κώστα, ο οποίος αγωνίζεται στους «πράσινους».

Η Euroleague ανάρτησε βίντεο από τους πανηγυρισμούς μετά τη λήξη του ματς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίσκεται και αυτός στο παρκέ, τραβώντας βίντεο την πράσινη εξέδρα αλλά και τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν.

Με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του, ο «Greek freak» παρακολούθησε με θαυμασμό την κατάμεστη εξέδρα των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έτρεξε να φωτογραφήσει – τραβήξει video τους παίκτες του Παναθηναϊκού, αφού σήκωσαν το τρόπαιο της Euroleague ενώ έδωσε και μια μεγάλη αγκαλιά στον προπονητή του θριάμβου, Εργκίν Αταμάν.

Μάλιστα, οι δυο τους είχαν και ένα σύντομο διάλογο, με τον «αστέρα» των Μιλγουόκι Μπακς να του λέει: «Είσαι ο Νο1 κόουτς».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share