Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Άρης - Κολοσσός: Ο Μπραΐκοβιτς σκέπασε τα καλάθια και χάρισε τη νίκη στους Ροδίτες (video)

Ο Κολοσσός Ρόδου πέρασε νικηφόρα από τη Θεσσαλονίκη, καθώς επικράτησε του Άρη με 69-60

20 Απριλίου 2024 19:19
Άρης - Κολοσσός: Ο Μπραΐκοβιτς σκέπασε τα καλάθια και χάρισε τη νίκη στους Ροδίτες (video)
(EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κολοσσός Ρόδου επικράτησε του Άρη με 69-60 στη Θεσσαλονίκη, με τον Λούκα Μπραΐκοβιτς να κάνει εκπληκτικά πράγματα στο παρκέ και να οδηγεί την ομάδα του στο θετικό αποτέλεσμα.

Με την ευκαιρία, δείτε ποιος παίκτης του «Περιστερίου» καταζητείται για ενδοοικογενειακή βία.

Ο ψηλός του Κολοσσού σκόραρε 20 πόντους (8/11 δίποντα, 4/7 βολές), ενώ κατέβασε 14 ριμπάουντ, ολοκληρώνοντας ένα εντυπωσιακό νταμπλ-νταμπλ.

Στο 10-16 ανέβηκε ο Κολοσσός, στο 13-13 έπεσε ο Άρης στην κατάταξη του Top-6 της Stoiximan Basket League.

Ο αγώνας

Ο Κολοσσός Ρόδου μπήκε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι και κυριάρχησε στο πρώτο δεκάλεπτο, κρατώντας τον Άρη πολύ χαμηλά στο σκορ. Η ομάδα του Σεγκούρα έπαιξε εξαιρετική άμυνα και κράτησε τους Θεσσαλονικείς στους 11 πόντους, κλείνοντας την πρώτη περίοδο στο +8 (11-19). Στη δεύτερη περίοδο οι κίτρινοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και με ένα επιμέρους 21-15 έριξε τη διαφορά στο καλάθι, με τον Κολοσσό να πηγαίνει στο +2 στην ανάπαυλα (32-34).

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ και όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα κρινόταν στο φινάλε. Ο Μπραΐκοβιτς κυριαρχούσε κάτω από τα καλάθια, ο Γκάουντλοκ έβαλε κομβικά σουτ και ο Κολοσσός πέρασε από το "Nick Galis Hall" με το θετικό αποτέλεσμα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share