Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Χάποελ Χολόν - Προμηθέας: 65-74

Σπουδαίο διπλό για τον Προμηθέα

6 Φεβρουαρίου 2024 23:30
Χάποελ Χολόν - Προμηθέας: 65-74
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Προμηθέας δεν έπιασε υψηλά στάνταρ στην απόδοση του, ωστόσο μέσω της άμυνας του επικράτησε με 74-65 της Χάποελ Χολόν, πανηγυρίζοντας ένα σπουδαίο διπλό. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Άντονι Κάουαν (18π.), τον κράτησε στα δύσκολα ο φανταστικός Χέιλ (16π.)

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου μπορεί να μην έπαιξε το επιθετικό παιχνίδι που μας έχει συνηθίσει την φετινή σεζόν, ωστόσο χάρη στην εξαιρετική της άμυνα πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Χάποελ Χολόν, την οποία κέρδισε με 74-65.

Διπλό... χρυσάφι για τον Προμηθέα που με αυτή τη νίκη πέρασε στην 2η θέση του ομίλου και μπήκε σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση, στο 1-2 έπεσε η ισραηλινή ομάδα, με την επόμενη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ να είναι τελικός και για τις δυο ομάδες.

Για τους νικητές εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άντονι Κάουαν, με τον Αμερικανό γκαρντ να αποτελεί μόνιμη απειλή για την Χάποελ. Μέτρησε 18 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε μια πληθωρική εμφάνιση, ενώ ο Χάντερ Χέιλ ήταν αυτός που μίλησε στα κρίσιμα για την ομάδα του. Ο Αμερικανός σημείωσε 16 πόντους (14π. στο 2ο. ημίχρονο) μετρώντας παράλληλα 3 ασίστ και 3 ριμπάουντ με 4/8τρ. μερικά από αυτά ιδιαίτερα κρίσιμα. Πολύ καλή παρουσία και από τον Τζαμάλ Τζόουνς με 10 πόντους και 4 ριμπάουντ, "καθάρισαν" το παιχνίδι στον... αέρα οι Κόφι (6π. 10ρ.) και Στέφενς (8π. 10ρ.)

Για τους τυπικά γηπεδούχους ο Άρτζι με τον Ντόουσαν μέτρησαν από 18 πόντους έκαστος, με τους υπόλοιπους παίκτες του Σάερφ να μένουν σε μονοψήφια νούμερα σε μια μέτρια επιθετικά βραδιά για την ισραηλινή ομάδα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share