ΑΡΧΙΚΗ SPORTS

Στέφανος Τσιτσιπάς: Άλλαξε χρονιά στο Σίδνεϊ τραγουδώντας Κωνσταντίνο Αργυρό (video)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Άλλαξε χρονιά στο Σίδνεϊ τραγουδώντας Κωνσταντίνο Αργυρό (video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Στο Σίδνεϊ άλλαξε χρόνο ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας είναι στην πόλη της Αυστραλίας για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας στο United Cup και υποδέχτηκε το 2024 μαζί με τα άλλα μέλη της ομάδας στο λιμάνι της.

Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψή του για την κοπέλα του, Πάολα Μπαντόσα.

Μαζί του ήταν ο αδελφός του Πέτρος, ο πατέρας του Απόστολος, ο Στέφανος Σακελλαρίδης, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Εν συνεχεία πήγαν σε εστιατόριο για να γιορτάσουν την αλλαγή και γλέντησαν με ελληνικά τραγούδια. Μάλιστα ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν δίστασε να τραγουδήσει και Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος είναι και καλός του φίλος.

Θυμίζουμε η Ελλάδα αρχίζει τους αγώνες της στο United Cup τα ξημερώματα της Τρίτης με τη Χιλή έχοντας ως «αστέρια» τον Τσιτσιπά και την Σάκκαρη.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου