Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Πέθανε στα 25 του διεθνής ποδοσφαιριστής

Το δημοσίευμα της «BILD» ανέφερε ότι ο δεξιός εξτρέμ πέθανε από φυσικά αίτια

29 Νοεμβρίου 2023 12:53
Πέθανε στα 25 του διεθνής ποδοσφαιριστής
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σε ηλικία μόλις 25 ετών, ο Αγκιεμάνγκ Ντιαβουσιέ άφησε την τελευταία του πνοή. Την τραγική είδηση ​​ανακοίνωσε ο σύλλογός του, η γερμανική ομάδα τρίτης κατηγορίας, Γιάν Ρέγκενσμπουργκ. Έπαιξε για πολλούς συλλόγους στη Γερμανία, συμπεριλαμβανομένης της Λειψίας, ενώ έπαιξε για τις ομάδες Under-15 και Under-19 της Γερμανίας.

Το γερμανικό δημοσίευμα της «BILD» ανέφερε ότι ο δεξιός εξτρέμ πέθανε από φυσικά αίτια. Το τελευταίο του παιχνίδι ήρθε στις 4 Νοεμβρίου εναντίον του Μόναχου 1860, όπου αντικαταστάθηκε μετά από 39 λεπτά μετά από παράπονα για αναπνευστικά προβλήματα. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν αυτό έπαιξε ρόλο στον θάνατό του.

Η Ρέγκενσμπουργκ δημοσίευσε μια δήλωση στην οποία έγραφε: «Αυτή την Τρίτη, ο σύλλογος έλαβε τα τρομερά νέα ότι ο επαγγελματίας Αγκιεμάνγκ Ντιαβουσιέ πέθανε σε ηλικία 25 ετών. Ο σύλλογος είναι συγκλονισμένος και βαθιά λυπημένος από αυτό το τραγικό γεγονός. Η οικογένεια της Ρέγκενσμπουργκ θρηνεί με τους πενθούντες και οι σκέψεις της είναι με την οικογένεια, τους συγγενείς, τους στενούς φίλους και τους συντρόφους του Ντιαβουσιέ. Λόγω της τρομερής κατάστασης και από σεβασμό για την οικογένειά του, ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική τους ζωή».

Τα αφιερώματα έχουν πλημμυρίσει σε όλο το γερμανικό ποδόσφαιρο με συλλόγους όπως η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, το Αμβούργο και η Στουτγκάρδη να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στον σύλλογο, την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ντιαβουσιέ επέστρεψε στη Ντιαβουσιέ τον Ιούλιο, αφού πέρασε από την ακαδημία του συλλόγου ως νεαρός. Έκανε 16 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα αυτή τη σεζόν.

Αφού έπαιξε για την ομάδα Κ19 της Λειψίας, μετακόμισε στη γερμανική ομάδα τρίτης κατηγορίας Βέεν Βίζμπαντεν. Ο Ντιαβουσιέ έπαιξε επίσης στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας για την Ντιναμό Δρέσδης και είχε μια σύντομη περίοδο στην Αυστρία στη Ριντ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share