Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Champions League: Έκανε το 3/3 η Ρεάλ - Κοντά στα νοκ άουτ η Νάπολι - «Σάρωσε» την Σεβίλλη η Άρσεναλ και προσπερνά Λανς (video)

Τα γκολ και οι κορυφαίες φάσεις των παιχνιδιών

25 Οκτωβρίου 2023 00:09
Champions League: Έκανε το 3/3 η Ρεάλ - Κοντά στα νοκ άουτ η Νάπολι - «Σάρωσε» την Σεβίλλη η Άρσεναλ και προσπερνά Λανς  (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Champions League: Η Νάπολι πήρε σημαντική νίκη πρόκρισης στο Βερολίνο απέναντι στην Ουνιόν με 1-0 χάρη σε γκολ του Τζιάκομο Ρασπαντόρι στον 3ο όμιλο του Champions League, ενώ την ίδια στιγμή, η Ρεάλ έκανε το 3/3και βρίσκεται με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση, ύστερα από το 2-1 κόντρα στην Μπράγκα στην Πορτογαλία. Με την ευκαιρία, δείτε τα σκορ στα ματς Ίντερ και Μπάγερν.

Η Άρσεναλ πήρε σπουδαίο διπλό στη Σεβίλλη στο ντέρμπι των φαβορί του 2ου ομίλου του Champions League. Ισοπαλία στη Γαλλία για Λανς και Αϊντχόφεν.

Με τον Μαγκουάιρ να σκοράρει στο 72' και τον Ονανά να αποκρούει πέναλτι του Λάρσον στο 90+7', η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λύγισε 1-0 την Κοπεγχάγη και έμεινε ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης στις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League.

Οι καλύτερες φάσεις των παιχνιδιών

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share