Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Super League: «Στοπ» Πανσερραϊκού στην ΑΕΚ μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια! (video)

Οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν στην ισοπαλία, λίγες μέρες πριν το ματς της χρονιάς με την Αντβέρπ

26 Αυγούστου 2023 23:38
Super League: «Στοπ» Πανσερραϊκού στην ΑΕΚ μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια! (video)
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI
Από Κυριάκος Μελλίδης

Εκκίνηση με το... αριστερό στην OPAP Arena για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ. Ο Πανσερραϊκός πάγωσε τη Νέα Φιλαδέλφεια πριν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού με τον Άλεξιτς, έπειτα από γλυκιά σέντρα του Πηλέα από τα δεξιά. Η ΑΕΚ πίεσε, είχε πολλές φάσεις για την ανατροπή, ωστόσο το μόνο που πέτυχε ήταν να ισοφαρίσει με τον Γκατσίνοβιτς στο 78ο λεπτό, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός της Ένωσης πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή εκτέλεσε με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δείτε επίσης: Super League: «Σκόρπισε» τον ΟΦΗ ο Αστέρας με Μπαρτόλο, Μιριτέγιο και Καλτσά (photos)

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα ήταν αυτοί που απειλούσαν περισσότερο, μιας και βρέθηκαν από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ. Η πρώτη σημαντική ευκαιρία της ήταν στο 31ο λεπτό. Ο Πισάρο είδε την μπάλα να του στρώνεται μέσα στην περιοχή και εξαπέλυσε ένα ωραίο σουτ, το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η Ένωση κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γκοτζαμανίδη στον Πισάρο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φαν Βέερτ, όμως ήταν στο κέντρο και σχετικά αδύναμη, με τον Χοβάν να απομακρύνει με τα πόδια.

Στα λεπτά που απέμειναν η ΑΕΚ πάλεψε για να πετύχει και δεύτερο γκολ και να φέρει τούμπα το ματς, δίχως όμως αποτέλεσμα, με το 1-1 να παραμένει μέχρι τέλους. Η Ένωση πλέον καλείται να συλλέξει τα κομμάτια της ενόψει της ρεβάνς με την Αντβέρπ στη Νέα Φιλαδέλφεια για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ (71' Γκατσίνοβιτς), Μήτογλου, Χρυσόπουλος (46' Πινέδα), Μοχαμάντι, Γαλανόπουλος (71' Σιμάνσκι), Γιόνσον, Πισάρο, Ελίασον (71' Αραούχο), Μάνταλος (79' Ζίνι), Φαν Βέερτ.

Πανσερραϊκός: Χοβάν, Ντανκερλούι, Γκοτζαμανίδης Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Ουεντραόγκο, Στάικος, Μούργος (65' Μπαΐροβιτς), Πηλέας (65' Τσαγγαλίδης), Τομάς (46' Θυμιάνης), Άλεξιτς (65' Γούλερι).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share