Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Super League: «Σκόρπισε» τον ΟΦΗ ο Αστέρας με Μπαρτόλο, Μιριτέγιο και Καλτσά (photos)

Οι Αρκάδες έκαναν ό,τι ήθελαν στην Τρίπολη, με τους Κρητικούς να δέχονται βαριά ήττα

26 Αυγούστου 2023 22:28
Super League: «Σκόρπισε» τον ΟΦΗ ο Αστέρας με Μπαρτόλο, Μιριτέγιο και Καλτσά (photos)
EUROKINISSI
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ο Αστέρας πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι Αρκάδες κάνοντας ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος επικράτησαν 3-0 του ΟΦΗ στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Ο Χουλιάν Μπαρτόλο ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό, έπειτα από ασίστ του Μιριτέγιο, με τον Αργεντινό να πετυχαίνει και το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 21ο λεπτό. Στο 90+5' ο Καλτσάς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες έχουν από τρεις βαθμούς στα δύο πρώτα τους παιχνίδια στη Stoiximan Super League. Να σημειωθεί πως οι Αρκάδες παραμένουν αήττητοι στο γήπεδό τους κόντρα στους Κρητικούς σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας.

Δείτε επίσης: Super League: Χαλαρό «τρίποντο» Παναθηναϊκού και διαχείριση ενόψει Μπράγκα (video)

Το ματς

Το παιχνίδι από τα πρώτα του λεπτά είχε ρυθμό, με τον Αστέρα να δείχνει πιο απειλητικός και μόλις στο τρίτο λεπτό είχε καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Σίτο μέσα από την περιοχή. Οι Κρητικοί πριν από το δεκάλεπτο ισορρόπησαν όσον αφορά στην κατοχή, χωρίς όμως να γίνονται επικίνδυνοι.

Αστέρας Τρίπολης ΟΦΗ Super League
EUROKINISSI

Οι Αρκάδες ευτύχησαν να προηγηθούν στο 14ο λεπτό. Έπειτα από γέμισμα από τα αριστερά, ο Μιριτέγιο έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και γύρισε στον Μπαρτόλο που από κοντά έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι απειλητικοί με προσπάθεια του Σίτο από τα αριστερά να καταλήγει άουτ.

Στο 21ο λεπτό ο Αστέρας διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Ρεγκίς με εκτέλεση φάουλ γέμισε στην περιοχή, ο Μιριτέγιο πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα. Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να βρει "απάντηση" πέρα από μία κεφαλιά του Ντίκο στο δεύτερο δοκάρι που έφυγε άουτ στο 45'.

Στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί ήταν εκείνοι που είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαν να μειώσουν στο σκορ. Στο 48' ο ΟΦΗ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, χωρίς όμως να διαπιστώνει το VAR κάτι. Η πρώτη τελική συνέβη στο 61' με σουτ του Τοράλ. Οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά προσπαθούσαν κυρίως από τα αριστερά και με μαρινές προσπάθειες.

Στο 70ο λεπτό μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τοράρινσον, ο Παπαδόπουλος έδιωξε με γροθιές. Ο ΟΦΗ είχε νέα τελική ξανά από μακριά, με την εκτέλεση του Μοσκέρα να φεύγει δίπλα από την εστία του Αστέρα.

Στο 85' οι Κρητικοί έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο Ριέρα από την μπαλιά του Λάρσον, κοντρόλαρε την μπάλα την έφερε μπροστά του, εκτέλεσε, αλλά αστόχησε για λίγο. Ένα λεπτό αργότερα, ο Νέιρα έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Ζουκάνοβιτς έκοψε πάνω στην γραμμή.

Αστέρας Τρίπολης ΟΦΗ Super League
EUROKINISSI

Ο Αστέρας κατάφερε να βάλει το... κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις του δευτέρου μέρους. Μετά από βαθιά μπαλιά, ο Καλτσάς απέφυγε τον Βούρο, βρέθηκε απέναντι από τον Μανδά και πλάσαρε επιτυχώς, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο (77' Σουρλής), Αλάγκμπε, Ρέγκις (46' Καλτσάς), Σίτο (87' Ατιένθα), Μπαρτόλο (72' Ζουγλής), Μιριτέγιο

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Καρώ, Λαμπρόπουλος (46' Ριέρα), Λάρσον, Τοράρινσον (73' Αμπάντα), Μεγιάδο (73' Νέιρα), Γκαγέγκος, Μπάκιτς (46' Τοράλ), Ντίκο (46' Μοσκέρα), Φελίπε

Πηγή: sport24.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share