Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

ΠΑΣ Γιάννινα - Κηφισιά (3-0): «Καθάρισε» με τρίποντο ο Κόντε για τους Ηπειρώτες

Ήρθε ο Γκάρο να βάλει το «κερασάκι» στο 90+8

20 Αυγούστου 2023 20:48
ΠΑΣ Γιάννινα - Κηφισιά (3-0): «Καθάρισε» με τρίποντο ο Κόντε για τους Ηπειρώτες
(ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Από Ανθή Κουρεντζή

Με τον Κόντε να σκοράρει δύο γκολ, ένα το Σάββατο στο πρώτο ημίχρονο και ένα την Κυριακή, στο δεύτερο 45λεπτο ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε στη νίκη επί της Κηφισιάς με 3-0 με τον Γκάρο να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 90+8.

Με την ευκαιρία, δείτε το σκορ του αγώνα Λαμία - Βόλος

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, χρειάστηκε δύο μέρες και δύο διαφορετικά 45λεπτα, για να πάρει μια άνετη νίκη επί της Κηφισιάς με τον Κόντε να σκοράρει σε δύο δόσεις. Το Σάββατο στο πρώτο ημίχρονο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και την Κυριακή με ωραίο φάουλ ενώ ο Γκαρό έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 90+8 για το 3-0.

Η Κηφισιά από την πλευρά της στο πρώτο μέρος που διεξήχθη το Σάββατο έδειξε φοβισμένη, ενώ την Κυριακή στο δεύτερο μισό του αγώνα, διεκδίκησε πράγματα, πέτυχε ένα γκολ που ακυρώθηκε μέσω VAR, απόφαση την οποία αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι.

Κυρίαρχος ο ΠΑΣ στο πρώτο μέρος

Το Σάββατο, όσο είχαμε παιχνίδι, για 45 λεπτά, ο ΠΑΣ ήταν απόλυτος κυρίαρχος, σκόραρε, είχε δοκάρι και φάσεις για να πετύχει και άλλα τέρματα και το 1-0 με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια ήταν αρκετά "φτωχό".

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 4' όταν σε κόρνερ από τα δεξιά ο Παμλίδης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κρίστινσον, στην επαναφορά ο Εραμούσπε έκανε το σουτ με τη μπάλα να μπλοκάρει στον Τετέι.
Στο 19' ο Σόρια έκανε το κόρνερ από τα αριστερά με τον Παντελάκη ανενόχλητο να παίρνει την κεφαλιά και τον Κρίστινσον σωτήρια να διώχνει με το ένα χέρι. Επτά λεπτά αργότερα ο Καραχάλιος απείλησε με ένα συρτό σουτ αλλά και πάλι ο γκολκίπερ της Κηφισιάς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 27' σε νέο κόρνερ από τα αριστερά με τους Παντελάκη-Εραμούσπε να προσπαθούν να πάρουν την κεφαλιά μαζί με τον Τσάπμαν που απομάκρυνε ο VAR κάλεσε τον Τζήλο να δει ξανά τη φάση για χέρι, ο διαιτητής της αναμέτρησης είδε ο ίδιος τη φάση στο μόνιτορ και υπέδειξε χέρι στον αμυντικό των φιλοξενούμενων. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κόντε ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, νίκησε τον Κρίστινσον και άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά το 1-0 η Κηφισιά πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, προσπάθησε να απειλήσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα καθώς μέχρι τη λήξη του 45λεπτου δεν κατάφερε να κάνει τελική.

ΠΑΣ Γιάννινα - Κηφισιά 3-0: «Καθάρισε» με τρίποντο ο Κόντε για τους Ηπειρώτες
(ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)

Προσπάθησε η Κηφισιά, σκόραρε ο ΠΑΣ

Στο δεύτερο 45λεπτο το οποίο παίκτηκε την Κυριακή η Κηφισιά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με δύο αλλαγές καθώς οι Νίνης και Κρισούμα βρέθηκαν στην ενδεκάδα με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να πιέζει και να προσπαθεί να δημιουργήσιε κάτι στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 47' μάλιστα ο Σάκιτς πίεσε τον Τζίμα, έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, ο Μασούρας έφυγε από τα δεξιά, έκανε την παράλληλη σέντρα η μπάλα βρήκε στον Παντελάκη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Ο Τζήλος κλήθηκε από το VAR για να δει αν υπάρχει φάουλ στην αρχή της φάσης και αφού είδε ο ίδιος τη φάση στην κάμερα εν τέλει έδωσε φάουλ υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα και ακύρωσε το γκολ της Κηφισιάς.

Ο ΠΑΣ κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ στην πρώτη του στιγμή στο δεύτερο μέρος. Στο 53' ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο εκτός περιοχής, ο Κόντε εκτέλεσε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 των γηπεδούχων.

Πέντε λεπτά αργότερα η Κηφισιά βγήκε ωραία στην επίθεση, ο Νίνης έκανε την κάθετη πάσα προς τον Τετέι ο οποίος επιχείρησε να πλασάρει αλλά κόπηκε από την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα. Ενώ στο 69' ο Κρισούμα βρέθηκε σε θέση για σουτ το επιχείρησε με το αριστερό με τη μπάλα να φεύγει εκτός εστίας του Κλέιμαν.

Η Κηφισιά έψαξε τη μείωσε του σκορ και στο 75' πάλι ο Κρισούμα έκανε ωραία ενέργεια και σέντρα από τα δεξθά με τον Οζέγκοβιτς να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα έξω.

Στο 80' ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε με δέκα παίκτες μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που είδε ο Καραχάλιος. Η Κηφισιά πήρε τη μπάλα στα πόδια της, συνέχισε να πιέζει αλλά χωρίς αποτέλεσμα με γεμίσματα τα οποία πέρασαν χωρίς αποτέλεσμα.

ΠΑΣ Γιάννινα - Κηφισιά 3-0: «Καθάρισε» με τρίποντο ο Κόντε για τους Ηπειρώτες
(ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η ομάδα των Ιωαννίνων κατάφερε να σημειώσει ένα ακόμη γκολ όταν ο Παμλίδης έφυγε από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα και ο Γκαρό που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς σκόραρε στο ντεμπούτο του στη Stoiximan Super League.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share