Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 0-1: Χαλαροί οι Κρητικοί, έμπλεξαν οι Ηπειρώτες

Μπλέκει στη μάχη της παραμονής η ομάδα των Ιωαννίνων

1 Απριλίου 2023 21:39
ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 0-1: Χαλαροί οι Κρητικοί, έμπλεξαν οι Ηπειρώτες
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με γκολ του Λάρσον ο ΟΦΗ νίκησε εκτός έδρας με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και περιμένει πλέον τις… καλοκαιρινές διακοπές αφού είναι σίγουρος για την παραμονή του στη Super League 1, κάτι που δεν ισχύει όμως και για τους Ηπειρώτες, οι οποίοι μπλέκουν και αυτοί πλέον στη μάχη με Λαμία, Λεβαδειακό και Ιωνικό.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Παναιτωλικός – Λαμία 1-3: Νίκη παραμονής με ανατροπή

Οι γηπεδούχοι χρειάζονταν περισσότερο τη νίκη και πατούσαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν αυτοί που κατάφεραν να απειλήσουν πρώτοι και συγκεκριμένα στο 18′ με την κεφαλιά του Ντίκο που έφυγε άουτ. Μια φάση που ήταν απλά η… προειδοποίηση, όπως φάνηκε, αφού δύο λεπτά μετά, στο 20′, ο Λάρσον με ωραίο πλασέ μετά το στρώσιμο από τον Τσιλιανίδη έκανε το 0-1.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 0-1: Χαλαροί οι Κρητικοί, έμπλεξαν οι Ηπειρώτες
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI

Ένα γκολ που ανέβασε κι άλλο ψυχολογικά και παράλληλα προκάλεσε νευρικότητα στους Ηπειρώτες, οι οποίοι προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου.

Αυτό συνέβη στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 51′ με την άστοχη κεφαλιά του Παμλίδη μετά τη σέντρα του Νίνη, με τον ΠΑΣ να προσπαθεί για την ισοφάριση και τον ΟΦΗ να απειλεί στο 66′ με τον Ντίκο.

Δύο λεπτά μετά, στο 68′, οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι με την κεφαλιά του Εραμούσπε στο οριζόντιο δοκάρι και το άστοχο σουτ του Σόρια αμέσως μετά, ενώ στο 82′ ο Εραμούσπε είχε νέα φάση ξανά με κεφαλιά αλλά ο Μανδάς απέκρουσε και κράτησε το 0-1, με συνέπεια ο ΠΑΣ να μπλέκει σε περιπέτειες πλέον σε ό,τι αφορά την παραμονή στην κατηγορία.

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Εραμούσπε, Μπορταγκαράι, Πήλιος, Μπιλμπάο (81′ Σταματελόπουλος), Ριένστρα (46′ Νίνης), Τζίνο (91′ Τζίμας), Μορέιρα, Παμλίδης (57′ Ροσέρο), Μπαλάν.

ΟΦΗ: Μανδάς, Λάρσον, Τοράρινσον, Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης, Περέα, Νέιρα (68′ Τοράλ), Μπάκιτς, Τσιλιανίδης (46′ Ντιουσέ), Ντίκο (68′ Φελίπε).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share