Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παναιτωλικός – Λαμία 1-3: Νίκη παραμονής με ανατροπή

Δείτε τα γκολ

1 Απριλίου 2023 19:40
Παναιτωλικός – Λαμία 1-3: Νίκη παραμονής με ανατροπή
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λαμία βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 1 αλλά με γκολ των Μεντίνα και Μαρτίνεθ (2) έκανε την ανατροπή και πήρε μεγάλη νίκη με 3-1, κάνοντας σημαντικό βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Λεβαδειακός – Ατρόμητος 1-1: Στενεύουν τα περιθώρια για τους Βοιωτούς

Το παιχνίδι θα μπορούσε να αρχίσει με γκολ από τα αποδυτήρια για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν ευκαιρία στα… 40 δευτερόλεπτα με τον Κολοβό που δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Γκαραβέλη. Λίγα λεπτά μετά, στο 8′, ήταν η σειρά του Σενγκέλια να πλησιάσει στο γκολ αλλά ο Παπαδόπουλος απομάκρυνε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή ενώ στο 10′ ο Σενγκέλια προσπάθησε ξανά, αυτή τη φορά με ωραίο πλασέ, αλλά ο Γκαραβέλης απέκρουσε.

Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη πλευρά, οι οποίοι ήταν και αυτοί που… καίγονταν για βαθμούς, είχαν την πρώτη τους φάση στο 22′ με το σουτ του Μαρτίνεθ στην κίνηση που μπλόκαρε ο Ανέστης και στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια ευκαιρία.

Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο πάντως και συγκεκριμένα στο 55′ ήρθε το γκολ και ήταν για τους Αγρινιώτες: Ο Λιάβας συνεργάστηκε με τον Καρέλη, πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα κόντραρε και στον Σιμόν και κατέληξε στα δίχτυα (1-0). Ένα γκολ που έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για τη Λαμία, η οποία όμως αντέδρασε εντυπωσιακά.

Στο 66′ ο Μεντίνα με ωραία κεφαλιά μετά τη σέντρα του Σιμόν έκανε το 1-1 και αμέσως μετά, στο 67′, ο Μαρτίνεθ με πλασέ μετά τη σέντρα του Αμπάντα έκανε το 1-2! Μέσα σε ένα λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν κάνει την ανατροπή και στη συνέχεια, έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος τους, κράτησαν το προβάδισμα και έβαλαν και τρίτο γκολ στο 94′ ξανά με τον Μαρτίνεθ, ο οποίος πλάσαρε σωστά τον Ανέστη στο τετ α τετ, παίρνοντας μεγάλη νίκη με 1-3. Νίκη που τη στέλνει στο +4 από τον Λεβαδειακό, με την παραμονή να είναι πιο κοντά πλέον.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Λιάβας, Λάρσον, Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδης, Μάρτενσον (84′ Βοΐλης), Κολοβός (75′ Μόρσεϊ), Χουάνπι (75′ Μπουζούκης), Σενγκέλια (69′ Ντίας), Ντουάρτε, Καρέλης (84′ Πέδρο).

Λαμία: Γκαραβέλης, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμπαντά, Τζανδάρης (58′ Σλίβκα), Νούνιες (71′ Τσούκαλος), Ασκόφσκι (46′ Καραμάνος), Μεδίνα (71′ Μπεχαράνο), Βέργος (79′ Στάνκο), Μαρτίνεθ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share