Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αλαφούζος: «Στο επόμενο λάθος Έλληνα διαιτητή θα εξαφανιστείτε»!

Έφυγε πρώτος από τη συνάντηση αλλά είχε... δυνατό μήνυμα

27 Μαρτίου 2023 15:12
Αλαφούζος: «Στο επόμενο λάθος Έλληνα διαιτητή θα εξαφανιστείτε»!
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Αλαφούζος μπορεί να έφυγε πρώτος από τη συνάντηση των «6» μαζί με Μπαλτάκο και Μπένετ στα γραφεία της ΕΠΟ, ωστόσο το μήνυμά του ήταν ξεκάθαρο προς όλους για τη διαιτησία στην τελική ευθεία των playoffs της Super League.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το sdna.gr, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού αποκάλυψε επαφή που είχε δια ζώσης με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, ενώ έκανε και πρόταση για... Έλληνα διαιτητή, με έναν όμως αστερίσκο. Λίγο μετά από την τοποθέτησή του, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού αποχώρησε από τα γραφεία της ΕΠΟ, λόγω σημαντικής υποχρέωσης που είχε, κάτι για το οποίο είχε ενημερώσει εξ αρχής, με τον Αχιλλέα Μπέο να αποχωρεί αμέσως μετά «εκτοξεύοντας» μύδρους.

Το μήνυμα Αλαφούζου στη συνάντηση

«Πήγα στην UEFA και πράγματι έχουμε πάρει την ενημέρωση ότι δεν γίνεται να έρθουν ελίτ διαιτητές. Όμως δεν δεχόμαστε και να έρχονται διαιτητές τύπου Νταμπάνοβιτς! Η κατάσταση γενικά είναι έκρυθμη στην κοινωνία και πρέπει να κάνουμε κάτι για να μη γίνει χειρότερη», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Αλαφούζος και πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

«Εμείς θέλουμε τους καλύτερους δυνατούς διαιτητές. Αλλά, αν δεν μπορούν να έρθουν, ζητάω από εσάς κ.Μπένετ να βάλουμε ακόμα και Έλληνα διαιτητή. Όμως, σε περίπτωση λάθους, θα παραιτηθείτε κι εσείς, αλλά θα εξαφανιστεί από τους πίνακες και ο διαιτητής! Δεν γίνεται στην εποχή του VAR να συμβαίνουν εξόφθαλμα λάθη. Γι' αυτό και απαιτούμε ισονομία».

«Αυτοκράτορας» στα media ο Γιάννης Αλαφούζος - Αγοράζει και δεύτερο κανάλι μετά τον ΣΚΑΙ!

Μετά την απόκτηση τριών ραδιοφώνων (έχει σύνολο πέντε), ο ισχυρός άνδρας του ΣΚΑΪ Γιάννης Αλαφούζος μαθαίνω ότι ενεργοποιεί εκ νέου την ιδέα ενός αμιγώς ενημερωτικού καναλιού. Στο πλαίσιο αυτό γράφτηκε, αν δεν κάνω λάθος, στο καλό site e-tet Radio του Δημήτρη Κανελλόπουλου, με αφορμή τη μεταβίβαση μετοχών του καναλιού ΑΡΤ του Γιάννη Καρατζαφέρη, ότι: «Για το ΑΡΤ βρίσκεται σε συζητήσεις ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να βγάλει από τη συχνότητά του μια αμιγώς ενημερωτική έκδοση του ΣΚΑΪ».

Αλαφούζος νέο κανάλι

Δεν ξέρω αν ισχύει η σχετική πληροφορία, αν και δεν το αποκλείω, αφού γνωρίζει, και μάλιστα από πρώτο χέρι, ότι ο Αλαφούζος εδώ και χρόνια περίμενε την κυβέρνηση να προκηρύξει τον διαγωνισμό για τις θεματικές άδειες. Ωστόσο, ενόψει των εκλογών, ο Μητσοτάκης δεν δείχνει διατεθειμένος (απεναντίας, θα έλεγα) να αλλάξει τις ισορροπίες στον χώρο της τηλεόρασης.

Αυτό σημαίνει ότι ούτε η έβδομη «ορφανή» άδεια, για την οποία ενδιαφέρονται οι Εξάρχου, Μπάκος και Καϋμενάκης, θα προκηρυχτεί, ούτε φυσικά και ο διαγωνισμός για τις θεματικές άδειες θα δρομολογηθεί. Οπότε όσοι καναλάρχες κάνουν σχέδια για νέα κανάλια πρέπει να ψωνίσουν από τα υπάρχοντα.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 19 Νοεμβρίου 2022

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share