Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023

Μπέος: «Τέτοια πράγματα ούτε στο Τζιμπουτί, εύχομαι να μην έχουμε αίματα...»

«Βέλη» από τον ισχυρό άνδρα του Βόλου - Πρώτος αποχώρησε ο Γιάννης Αλαφούζος

27 Μαρτίου 2023 13:52
Μπέος: «Τέτοια πράγματα ούτε στο Τζιμπουτί, εύχομαι να μην έχουμε αίματα...»
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων με Μπαλτάκο και Μπένετ στα γραφεία της ΕΠΟ συνεχίζεται, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να εισέρχεται με ατάκα εναντίον των δημοσιογράφων, τις φωνές να ακούγονται έντονα από την αίθουσα και τον Αχιλλέα Μπέο να αποχωρεί με μύδρους.

Πρώτος, βέβαια, από τη συνάντηση αποχώρησε ο Γιάννης Αλαφούζος λόγω μιας προσωπικής υποχρέωσης, αφού έπρεπε να προλάβει μια πτήση, με τον ισχυρό άνδρα του Βόλου και δήμαρχο της πόλης της Μαγνησίας να φεύγει με τη σειρά του, τονίζοντας πως ελπίδα δεν υπάρχει.

Τα «καρφιά» του Αχιλλέα Μπέου μετά την αποχώρηση

«Δεν είναι ποδόσφαιρο, τόσος κόσμος, δημοσιογράφοι, αφήνετε την ώρα σας να έρθετε να πάρετε δηλώσεις για ποιο πράγμα; Αυτό το ποδόσφαιρο δεν γίνεται ούτε στο Τζιμπουτί, ούτε σε κανένα μέρος του κόσμου. Είναι μια φαρσοκωμωδία.

Δεν ξέρω το λόγο που μαζευτήκαμε εδώ αλλά εδώ μαζεύτηκαν για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, δεν τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον αυτός που θα το πάρει να το αξίζει. Να ευχηθώ να μην έχουμε αίματα. Εγώ διαφωνώ με τέτοιου είδους πρακτικές, το τι έγινε μέσα θα σας το πουν οι άλλοι, όχι εγώ».

Για τις φωνές που ακούγονταν: «Φώναξα, αντέδρασα για αυτές τις πρακτικές. Ως εκ τούτου δεν πάει πουθενά το ποδόσφαιρο αν δεν γίνουν τομές εδώ και τώρα και παρθούν αποφάσεις. Το θέατρο των σκιών είναι εκεί μέσα».

Μπέος για Καϊλή: «Υπάρχουν πολλές... Εύες - 20 χρόνια μικρότερη η σύντροφός μου»

Αχιλλέας Μπέος - Εύα Καϊλή: Οι πολιτικοί απατεώνες, το σκάνδαλο του Κατάρ και ο έρωτας με τη νέα του αγαπημένη. Ο Δήμαρχος Βόλου μιλάει ανοιχτά για την πολιτική και τα σκάνδαλα που έχουν.. εξαφανίσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share