Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Όλα τα σκ@@@» μαζεμένα»

Η ατάκα του προέδρου του Ολυμπιακού στους δημοσιογράφους

27 Μαρτίου 2023 13:32
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Όλα τα σκ@@@» μαζεμένα»
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ατμόσφαιρα ήταν... ηλεκτρισμένη πριν καν ξεκινήσει η συνάντηση των εκπροσώπων των έξι ομάδων των playoffs της Super League στην ΕΠΟ με τους Τάκη Μπαλτάκο και Στιβ Μπένετ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφίχθη μετά τις 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί και λίγο πριν την είσοδο του στα γραφεία της Ομοσπονδίας είπε «όλα τα σκα@@ μαζεμένα» μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στον χώρο.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού συνοδευόταν από τον Δ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, και κατά τη διάρκεια της συνάντησης ζήτησε ξανά την παραίτηση του Στιβ Μπένετ, με την ένταση να έχει ουσιαστικά ξεκινήσει από το ντέρμπι του πρώτο γύρου με τον Παναθηναϊκό.

Marina Tower: Βαγγέλης Μαρινάκης, Πανουργιάς Παπαϊωάννου και Θοδωρής Καρυπίδης οι πρώτοι κάτοικοι στον ουρανοξύστη του Ελληνικού!

Στην παρουσίαση των διαμερισμάτων του Marina Tower που διοργάνωσε η Lamda, έδωσαν το παρών γνωστά ονόματα του επιχειρείν και ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων του ουρανοξύστη.

Οπως ο νεαρός επιχειρηματίας και πρόεδρος του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, ο οποίος είναι μεταξύ των ανθρώπων που αγόρασαν διαμέρισμα στον πολυτελή ουρανοξύστη «Marina Tower».

Σύμφωνα όμως με το το instanews, υπάρχουν δύο ακόμη ισχυροί παράγοντες της Superleague, οι οποίοι αγόρασαν διαμερίσματα στον ουρανοξύστη. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη του Ολυμπιακού και τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, ισχυρό άνδρα της Λαμίας.

Η μετακόμιση των ιδιοκτητών των διαμερισμάτων δεν αναμένεται πριν από το δεύτερο τρίμηνο του 2026, επομένως η παρουσίαση φέρεται να βασίστηκε στα σχέδια του διεθνούς αρχιτεκτονικού γραφείου Foster + Partners. Από την άλλη, αυτό που θα ολοκληρωθεί σύντομα είναι η θεμελίωση του πύργου των 200 μέτρων – αναμένεται έως τον Μάιο –, αφού έχουν ήδη τοποθετηθεί δύο πάσσαλοι 55 μέτρων στο εργοτάξιο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share