ΑΡΧΙΚΗ SPORTS

Κύπελλο Ελλάδας: Μανούσος και Μαρτίνεθ έστειλαν τη Λαμία στους «8» (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Μανούσος και Μαρτίνεθ έστειλαν τη Λαμία στους «8» (video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η Λαμία επικράτησε στο Ελ Πάσο της Athens Kallithea 2-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Το σκορ του αγώνα διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν δύο γκολ με τον Μανούσο στο 34ο λεπτό και τον Μαρτίνεθ στο 38ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Νίλι στο 41ο λεπτό, αλλά δεν ήταν αρκετό.

Δείτε επίσης: Βόλος – Ολυμπιακός 0-4: Σαρωτικός με τεσσάρα στο ερυθρόλευκο πάρτι στο Πανθεσσαλικό

Η Λαμία πήρε το προβάδισμα στην πρώτη σημαντική της φάση στο ματς. Ο Ρόμανιτς εκτέλεσε ένα φάουλ και… μάλλον άθελά του τροφοδότησε τον Μανούσο, ο οποίος με υπέροχη κίνηση και εκπληκτική γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 34ολεπτό. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πέτυχε ένα ακόμα γκολ μετά από τέσσερα λεπτά. Ο Τσιλούλης έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Μαρτίνεθ από το ύψος της περιοχής με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.




Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η Λαμία θα πήγαινε με αυτό το ισχυρό προβάδισμα στα αποδυτήρια, η Athens Kallithea μείωσε σε 1-2 στο 41ο λεπτό. Ο Κυνηγόπουλος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Κορνέζος δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα και ο Νίλι με υπέροχο μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος η Athens Kallthea πίεσε για να βρει έστω ένα γκολ που θα στείλει το ματς στην παράταση αλλά ανεπιτυχώς, με τους Φθιωτούς να παίρνουν την πρόκριση στους “8”. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Απόλλων Παραλιμνίου – Άγιος Νικόλαος.

Το ματς

Στο πρώτο μέρος μέχρι και το 30ο λεπτό έγιναν λίγες καλές φάσεις. Οι γηπεδούχοι σπατάλησαν τη πιο σημαντική ευκαιρία, όταν στο 11ο λεπτό η ψολκρεμαστή κεφαλιά του Ντεμέτριους σταμάτησε στο δοκάρι του Σαράνοφ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατά κύριο λόγο είχαν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος, ωστόσο ήταν ελάχιστα απειλητικοί στα καρέ του Πάντου. Η πρώτη τους πολύ καλή προσπάθεια μετουσιώθηκε σε γκολ.




Στο δεύτερο μέρος οι ρόλοι αντιστράφηκαν με την Athens Kallithea να πιέζει και να έχει την μπάλα στα πόδια της, ενώ η Λαμία περιορίστηκε στο δικό της μισό, για να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα στο σκορ. Στο 52′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-2. Ο Βασιλούδης τροφοδότησε τον Νίλι μέσα στην περιοχή και αυτός αντί να εκτελέσει έψαξε τον Λουκίνα, με την άμυνα της Λαμίας να σώζει ενώ ο Σαράνοφ ήταν εξουδετερωμένος.

Στο 73′ η ομάδα του Γιώργου Σίμου ισοφάρισε με κεφαλιά του Καινούργιου, όμως ο αμυντικός της Athens Kallithea ήταν εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 75′ ο Τσιλούλης έφτασε κοντά στο να σφραγίσει την πρόκριση για τη Λαμία, ωστόσο η προσπάθειά του μέσα από την περιοχή κατέληξε άουτ.

Στο 82ο λεπτό ο Ντεμέτριους έκαναν έναν ωραίο ελιγμό και έστειλε την μπάλα προς την εστία, αλλά ο Σαράνοφ τον σταμάτησε. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο ματς με το 2-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.




Athens Kallithea: Πάντος, Βασιλούδης, Κολτσίδας, Βλάχος, Καινούργιος, Μπουλούλης, Σαντάνα, Νίλι, Ντεμέτριους, Κυνηγόπουλος, Λουκίνας.

Λαμία: Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Κορνέζος,Τζανδάρης, Νούνιες, Σιμόν, Ρουμπέν, Τσιλούλης, Ρόμανιτς, Μανούσος.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου