Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βόλος - Ολυμπιακός 0-4: Σαρωτικός με τεσσάρα στο ερυθρόλευκο πάρτι στο Πανθεσσαλικό

Οι δύο "ποδιές" του Μαρσέλο στον Ντέλετιτς

8 Ιανουαρίου 2023 18:30
Βόλος - Ολυμπιακός 0-4: Σαρωτικός με τεσσάρα στο ερυθρόλευκο πάρτι στο Πανθεσσαλικό
ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ολυμπιακός ήταν σίφουνας στο κατακόκκινο Πανθεσσαλικό Στάδιο και επικράτησε 4-0 του Βόλου φτάνοντας στο τρίτο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα. Μπιέλ (7'), Χουάνγκ (33), Μπακαμπού (45+1') και Αραμπί (75') τα γκολ.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Λαμία - ΠΑΟΚ: «Έκρυψαν» την μπάλα οι παίκτες του Δικεφάλου και 3-0 από τον Ζίβκοβιτς (Video)

Ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός στο παιχνίδι του Πανθεσσαλικού Σταδίου, το οποίο βάφτηκε κόκκινο από τους οπαδούς των φιλοξενουμένων. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 3-0 του Βόλου για την 17η αγωνιστική της Super League καθαρίζοντας το ματς από το πρώτο μέρος.

Ο Μπιέλ στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ, ενώ στο 22' ο Χουάνγκ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με ένα πανέμορφο γκολ. Ο Σεντρίκ Μπακαμπού με κεφαλιά στο 45+1' ανέβασε τον δείκτη του σκορ. Στο 75' ο Αραμπί διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του και έφτασε τους 35 πόντους. Στους 26 βαθμούς έμεινε ο Βόλος, ο οποίος αγνοεί τη νίκη από τις 10 Νοεμβρίου.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα και στα πρώτα δευτερόλεπτα απείλησε με πλασέ του Μπιέλ. Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν πέναλτι στο 5ο λεπτό. Ο Φορτούνης μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Άλχο και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι, απόφαση που δεν άλλαξε μετά την επικοινωνία με το VAR. Ο Μπιέλ ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ στο 7'.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν την υπεροχή και πατούσαν εύκολα στην περιοχή του Κλέιμαν. Στο 22ο λεπτό οι Πειραιώτες έκαναν το 2-0 με εκπληκτικό τρόπο. Ο Ίνμπομ Χουάνγκ ξανακέρδισε την μπάλα από τον Γκάχι και έξω από την περιοχή με ένα υπέροχο αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κλέιμαν.

Ο Ολυμπιακός είχε το πάνω χέρι και στο 45+1' ανέβασε περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Ο Φορτούνης με πολύ ωραία μεταβίβαση, είδε την κίνηση του Ρέαμπτσουκ στα αριστερά. Ο Μολδαβός έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο Μπακαμπού πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε έχοντας καλή στιγμή, με τον Μπακαμπού στο 48' να πατάει στην περιοχή απέναντι από τον Κλέιμαν, αλλά να αστοχεί. Στο επόμενο διάστημα ο Βόλος επιχείρησε να δείξει την παρουσία του και στο 54' είχε καλή στιγμή, έπειτα από λάθος του Μπιέλ.

Στο 60ο οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ χτύπησαν την πόρτα του Βόλου για ένα τέταρτο γκολ. Ο Μπιέλ και ο Ροντινέι συνεργάστηκαν εξαιρετικά παίζοντας το ένα-δύο. Ο Βραζιλιάνος μπακ μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά. Έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι ερυθρόλευκοι συνέχιζαν να έχουν το πάνω χέρι και μετά τις πολλές αλλαγές. Στο 75ο έφτασαν στην επίτευξη και τέταρτου τέρματος. Ο Μπιέλ γέμισε προς την περιοχή, οι παίκτες του Βόλου δεν κατάφεραν να διώξουν, με την μπάλα από το κεφάλι του Μπαριέντος να φτάνει στον Αραμπί μέσα στην περιοχή. Ο Μαροκινός εκτέλεσε για το 4-0.

Ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε το παιχνίδι μέχρι και το φινάλε, χωρίς να υπάρξει αλλαγή στο σκορ.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Εσκοβάλ (86' Σιέλης), Πίρινεν, Άλχο, Λούνα, Μπαριέντος, Μεταξάς, Γκάτζι (79' Ουές), Ντέλετιτς (86' Καρτάλης), Τσίρινος (65' Μεθκίδα), Κούτσιας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσουκ (66' Μαρσέλο), Εμβιλά (78' Κασάμι), Χουάνγκ, Φορτούνης (72' Μασούρας), Μπιέλ, Χάμες Ροντρίγκες (67' Σαμασέκου), Μπακαμπού (72' Αραμπί).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share