Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Άρης – Παναιτωλικός 1-0: Νίκη με Γκρέι και αγκαλιά με τον Βόλο στην 5η θέση

Με χαμόγελα κλείνουν το 2022 οι Θεσσαλονικείς

29 Δεκεμβρίου 2022 20:36
Άρης – Παναιτωλικός 1-0: Νίκη με Γκρέι και αγκαλιά με τον Βόλο στην 5η θέση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το γκολ του Γκρέι στο 52ο λεπτό -και ενώ έβαλε άλλα δύο που ακυρώθηκαν- ήταν αρκετό στον Άρη, ο οποίος ήταν γενικά καλύτερος, για να νικήσει με 1-0 τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League 1 και να κλείσει με τον καλύτερο τροπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2022, όντας πλέον ισόβαθμος με τον Βόλο στην 5η θέση.

Δείτε επίσης: Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 1-1: Αγχώθηκε αλλά έμεινε αήττητος!

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν σαφές ότι οι Θεσσαλονικείς πατούσαν καλύτερα και αυτό θα μπορούσε να φανεί και στο σκορ. Ο Ματέο Γκαρσία, όμως, αστόχησε από πολύ καλή θέση στο 12′, οι Μαντσίνι και Πάλμα είδαν τα σουτ που επιχείρησαν στο 20′ να κοντράρουν σε αμυντικούς και το VAR ακύρωσε για οφσάιντ το γκολ του Γκρέι στο 21′ μετά την κάθετη του Μαντσίνι.

Στη συνέχεια μάλιστα, στο 33′, ο Γκρέι έστειλε ξανά τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε και πάλι -σωστά- για οφσάιντ, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται τελικά με 0-0 και με τους Αγρινιώτες να είναι ικανοποιημένοι αφού δεν είχαν φανεί καθόλου.

Νωρίς στην επανάληψη όμως και συγκεκριμένα στο 52′ ο Γκρέι σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά με δύσκολη κεφαλιά μετά τη σέντρα του Μαντσίνι, με το γκολ να μετράει κανονικά αυτή τη φορά και το σκορ να γίνεται 1-0. Ο Άρης είχε, πλέον, το προβάδισμα και ο Παναιτωλικός ήταν υποχρεωμένος να παίξει πιο επιθετικά την ισοφάριση, στην οποία, είναι η αλήθεια, πλησίασε σε κάποιες περιπτώσεις.

Ο Μλάντεν, όμως, δεν κατάφερε να σκοράρει με σουτ εντός περιοχής στο 67′ και ο Ζοάο Πέδρο αστόχησε με προβολή -στην καλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων- στο 81′, με τους Θεσσαλονικείς, από την άλλη πλευρά, να έχουν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 στο 82′ ξανά με τον Γκρέι. Δεν το έκαναν, αλλά από τη στιγμή που ήρθε το τρίποντο δεν τα έβαψαν και μαύρα…

Άρης – Παναιτωλικός 1-0: Νίκη με Γκρέι και αγκαλιά με τον Βόλο στην 5η θέση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Πέερσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ετέμπο, Μαντσίνι (72′ Νταμπό), Μάνου Γκαρθία (80′ Ιτούρμπε), Ματέο Γκαρσία, Πάλμα, Γκρέι.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Λιάβας, Λάρσον Μλάντεν, Χουχούμης, Μάρτενσον (69′ Σενγκέλισα), Φλόρες, Ντίας, Νταγκό (75′ Πέδρο), Κολοβός (75′ Ξενιτίδης), Καρέλης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share