Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: «Τελείωσε» το ματς ο Οζέγκοβιτς σε οκτώ λεπτά!

Μεγάλη νίκη!

10 Νοεμβρίου 2022 21:25
Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: «Τελείωσε» το ματς ο Οζέγκοβιτς σε οκτώ λεπτά!
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ/ EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βόλος επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα και με πρωταγωνιστή τον Οζέγκοβιτς επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 στη 12η αγωνιστική της Super League και ισοφάρισε τον Ολυμπιακό με 24 βαθμούς. Παράλληλα και ο ΠΑΟΚ διέλυσε τα Γιάννενα με 2-0.

Ο Βόλος πήρε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό με 2-1 για τη 12η αγωνιστική της Super League, με τον Οζέγκοβιτς, που πέτυχε τα δύο γκολ της ομάδας της Μαγνησίας μέσα σε οκτώ λεπτά, να είναι κι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Ο Μπάλαν πέτυχε το μοναδικό τέρμα του ΠΑΣ.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο στα πρώτα 20 λεπτά, με τον Βόλο να έχει την κατοχή, να πιέζει ψηλά, αλλά να μην μπορεί να βρει χώρους για να διασπάσει την άμυνα του ΠΑΣ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή στιγμή στο 21ο λεπτό, όταν μετά από γέμισμα στην περιοχή ο Τζίμας έκανε την κεφαλιά, με τον Παμλίδη να δοκιμάζει το ψαλιδάκι, που όμως πέρασε έξω.

Ο Βόλος είχε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από ωραία ενέργεια του Ντέλετις, που από πλάγια θέση έκανε τη σέντρα σουτ στο δεύτερου δοκάρι, με τον Αθανασίου να διώχνει.

Ο λυτρωτής Οζέγκοβιτς καθάρισε το ματς σε οκτώ λεπτά

Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που έψαχναν με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Ο Λούνα έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Οζέγκοβιτς, που ήταν στο δεύτερο δοκάρι, να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του με καρφωτή κεφαλιά στο 47'.

Πριν καν συμπληρωθούν 10 λεπτά από το πρώτο γκολ μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του Παντελάκη να διώξει, ο Οζέγκοβιτς μπήκε στην περιοχή και με φόρα έκανε το σουτ, διευρύνοντας το σκορ για τους γηπεδούχους στο 55'.

Η ομάδα της Μαγνησίας είχε την ευκαιρία να κάνει το 3-0, με τον Ντέλετιτς να κάνει το συρτό σουτ, αλλά τον Αθανασίου να πέφτει στη γωνία του και να διώχνει σωτήρια.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Μπάλαν, ο οποίος μετά την ωραία μπαλιά του Μορέιρα απέφυγε τον Κλέιμαν και σούταρε σε κενή εστία για το 2-1. Λίγο έλειψε μάλιστα, να ισοφαρίσουν στο 90+1', με την κεφαλιά του Παμλίδη να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Κλέιμαν.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share