Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Super League / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα (2-0): Το "καθάρισε" από νωρίς ο δικέφαλος και επέστρεψε στις νίκες

Από το πρώτο δεκάλεπτο "έφερε" την νίκη ο ΠΑΟΚ

5 Νοεμβρίου 2022 23:25
Super League / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα (2-0): Το
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ΠΑΟΚ με δύο γκολ πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα στην Τούμπα με τους Ίνγκασον και Σβαμπ νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στην Τούμπα και έδειξε αντίδραση μετά την ήττα του από την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ με δύο γκολ πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα στην Τούμπα από τους Ίνγκασον και Σβαμπ νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στην Τούμπα και έδειξε αντίδραση μετά την ήττα του από την ΑΕΚ.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο όταν και πέτυχαν και τα δύο τέρματα τους με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν την απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς όμως να μπορούν να μειώσουν το σκορ με το 2-0 να μένει έως το τέλος του αγώνα.

Super League / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα (2-0): Το 'καθάρισε' από νωρίς ο δικέφαλος και επέστρεψε στις νίκες

Ο ΠΑΟΚ που έπαιξε χωρίς τους Νάρεϊ και Κούρτιτς για πρώτη φορά φέτος κατάφερε να πετύχει δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών με τους Ίνγκασον στο 8' και Σβαμπ στο 10' και να βάλει από το πρώτο 45λεπτο τις βάσεις για τη νίκη και την επιστροφή στα τρίποντα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης (64' Νάσμπεργκ), Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (79' Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί (70' Σοάρες), Ολιβέιρα (79' Μπράντον Τόμας).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Aθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Μπιλμπάο, Λώλης (81' Παμλίδης), Λιάσος (90+1' Τσίρης), Ροσέρο (90+1' Τσάβος), Φοφανά (Μορέιρα 46'), Μπάλαν (64' Σταματελόπουλος).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share