Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

EuroBasket / Κροατία - Ουκρανία: Νίκησε, αλλά δεν πρόλαβε τη δεύτερη θέση (video)

Από το πρώτο δεκάλεπτο φάνηκε ότι θα γινόταν μεγάλη «μάχη»

8 Σεπτεμβρίου 2022 17:12
EuroBasket / Κροατία - Ουκρανία: Νίκησε, αλλά δεν πρόλαβε τη δεύτερη θέση (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κροατία νίκησε 90-85 την Ουκρανία στην 5η αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Eurobasket. Τερμάτισαν τρίτοι οι Κροάτες, οι Ουκρανοί παρέμειναν δεύτεροι και τέταρτοι οι Ιταλοί.

Δείτε επίσης: EuroBasket / Φινλανδία - Ολλανδία: Έκανε το χρέος της και περιμένει αντίπαλο στους "16"

Από το πρώτο δεκάλεπτο φάνηκε ότι θα γινόταν μεγάλη «μάχη» ανάμεσα σε δύο ομάδες που είχαν μεγάλο κίνητρο για την καλύτερη δυνατή κατάταξη. Στο φινάλε του εναρκτήριου κομματιού της αναμέτρησης το σκορ ήταν ισόπαλο 21-21.

Παρόμοια η εικόνα και στη δεύτερη περίοδο με το ντέρμπι να συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Ωστόσο οι τυπικά γηπεδούχοι κατόρθωσαν να περάσουν μπροστά με 45-42 και να αποκτήσουν ένα ελαφρύ προβάδισμα ενόψει του δευτέρου ημιχρόνου.

Το τρίτο κομμάτι του παιχνιδιού βρήκε τους Ουκρανούς να είναι εκείνοι που υπερτερούσαν στις λεπτομέρειες και όχι μόνο δεν άφησαν τους αντιπάλους τους να ξεφύγουν, αλλά στο 30' ο φωτεινός πίνακας του «Μεντιολάνουμ Φόρουμ» έγραφε 67-67.

Η τελευταία περίοδος όλα έδειχναν ότι θα είχε συγκλονιστική εξέλιξη και πράγματι έτσι συνέβη, με την Κροατία να βρίσκει πάντως τις λύσεις και να επικρατεί με 90-85.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share