Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Γιαννούλης: Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Έλληνα παίκτη στην Αγγλία - Αποχώρησε με φορείο και μάσκα οξυγόνου (video)

Ο διεθνής μπακ δυστυχώς στάθηκε πολύ άτυχος

6 Αυγούστου 2022 18:09
Δημήτρης Γιαννούλης: Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Έλληνα παίκτη στην Αγγλία - Αποχώρησε με φορείο και μάσκα οξυγόνου (video)
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτη ατυχία για τον Δημήτρη Γιαννούλη στην πρεμιέρα της Νόριτς στο πρωτάθλημα της Championship. Συγκεκριμένα, λίγο πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα κόντρα στη Γουίγκαν, ο διεθνής Ελληνας μπακ γύρισε άσχημα τον αστράγαλό του επιχειρώντας τάκλιν στον Λανγκ, με αποτέλεσμα να μείνει στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους.

Το ιατρικό τιμ επενέβη αμέσως για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες και το χτύπημα ήταν τόσο σφοδρό που ο διεθνής παίκτης των «Καναρινιών» χρειάστηκε μάσκα οξυγόνου και τη χρήση του φορείου για να αποχωρήσει από το ματς, με την κατάστασή του να προκαλεί ανησυχία μέχρι να εξακριβωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.

Τη στιγμή του τραυματισμού, ο τεχνικός της Γουίγκαν, Λίαμ Ρίτσαρντσον, που βρισκόταν ακριβώς μπροστά, φώναξε εσπευσμένα στον διαιτητή να διακόψει την αναμέτρηση. Αθλια η αντίδραση των οπαδών της Γουίγκαν που ενώ ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής αποχωρούσε με φορείο του φώναζαν: «Είσαι φλώρος, μπ@στ@ρδε του Νότου».

Εθνική Ελλάδας: Σοκ με Λημνιό - Υπέστη ρήξη χιαστού! (video)

Οι φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Δημήτρη Λημνιού επιβεβαιώθηκαν. Όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωτήρης Ταμπάκος, μετά τις εξετάσεις που έκανε ο νεαρός διεθνής άσος, διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ρήξη χιαστού.

Δείτε επίσης: Nations League: Θέλει να γίνει Ελλαδάρα ξανά - Πέρασε νικηφόρα και από το Κόσοβο (photos-video)

Φυσικά και πρόκειται για δυσάρεστη εξέλιξη με τον παίκτη, να πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς, με τον χρονικό διάστημα της αποθεραπείας σε αντίστοιχες περιπτώσεις να ανέρχεται περίπου τους έξι μήνες.

Ο Λημνιός πλέον θα πρέπει να περιμένει να περάσει ένα μικρό χρονικό διάστημα και να περάσει την πόρτα του χειρουργείου σε συνεννόηση με την ομάδα του, την Κολωνία.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share