Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επιστρέφει ο Μάριο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό;

Αφήνει την Ούνιξ και επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του;

28 Φεβρουαρίου 2022 18:22
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επιστρέφει ο Μάριο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η πόλεμος στην Ουκρανία δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο και τον αθλητισμό με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες!

Οι ρωσικές ομάδες της Euroleague κινδυνεύουν με πρόορισμο αποκλειστικό από την διοργάνωση, την ίδια ωρα που οι παίκτες από τις μεγάλες ομάδες αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον. Αρχικά μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία χρηματοδοτείται και από τον ρωσικό στρατό, αλλά αρνητικές εξελίξεις υπάρχουν και στις άλλες ομάδες της Ρωσίας.

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης κινδυνεύει με... αφανισμό, αφού ΟΛΟΙ αποχαιρετούν ενώ και από την Ούνιξ Καζάν αρχίζουν οι αποχωρήσεις των ξένων παικτών. Μέσα σ' αυτούς και ο Μάριο Χεζόνια, ο γνωστός για τα Παναθηναϊκά του αισθήματα.

Επιστρέφει ο Μάριο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό;

O Κροάτης άσος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι θα πράξει αλλά από την στιγμή που θα φύγουν όλοι οι ξένοι της Ούνιξ Καζάν δεν θα αποτελέσει εξαίρεση! Στους τυχερούς της υπόθεσης πιθανότατα θα σταθεί ο Παναθηναϊκός αφού ο Μάριο Χεζόνια είναι έτοιμος να επιστρέψει ακόμα και χωρίς χρήματα στον Παναθηναϊκό για το επόμενο τρίμηνο! Από το να μείνει άπραγος για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα σίγουρα προτιμάει να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν ο Μάριο Χεζόνια συνεχίσει την καριέρα του σ' άλλη ομάδα της Euroleague δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση αλλά αυτό είναι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει αφού ο Παναθηναϊκός έχει ήδη αποκλειστεί. Από την άλλη διψάει για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό. Λέτε να έχουμε εξελίξεις με Μάριο Χεζόνια και Παναθηναϊκό σύντομα; Πάντως χορηγοί για να καλύψουν τα λίγα χρήματα που θα αξιώσει ο Κρόατης για τρεις μήνες από το τριφύλλι υπάρχουν. Όλα θα κριθούν από το αν ο Μάριο Χεζόνια αποχωρήσει από την Ούνιξ Καζάν!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share