Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Super League: Ισοπαλία μέχρι και στα… δοκάρια στο Αγρίνιο (video)

Παναιτωλικός και Βόλος παρέμειναν ισόβαθμοι στο πρωτάθλημα

26 Φεβρουαρίου 2022 22:24
Super League: Ισοπαλία μέχρι και στα… δοκάρια στο Αγρίνιο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χωρίς σκορ (0-0) και νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ του Παναιτωλικού και του Βόλου στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League 1.

Super League: Πήρε τον… τελικό στην Τρίπολη και αγκαλιάζει τα playoffs ο Άρης!

Καλύτεροι στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είχαν και δοκάρι με τον Νταγκό στο 41', με τους Βολιώτες να ανεβάζουν ρυθμούς προς το τέλος των δύο ημίχρονων απαντώντας στα δοκάρια με τον Φαν Βέερτ στο 90'.

Οι δύο ομάδες παρέμειναν ισόβαθμες (29β.), με τον Παναιτωλικό στην 9η θέση και τον Βόλο στη 10η. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είχε χάσει ήδη το τρένο των Playoffs, με εκείνη του Κώστα Μπράτσου να προσδοκά -μεταξύ άλλων- σε ένα δικό της 2/2, δύο ήττες από τον 6ο Αστέρα και κάλυψη της διαφοράς τερμάτων (στο +3 ο Αστέρας, στο -6 ο Βόλος), προκειμένου να μπει εξάδα. Να σημειωθεί ότι ο Φερνάντες δέχθηκε κόκκινη κάρτα μετά τη λήξη του αγώνα.

Το ματς

Χωρίς φάσεις ξεκίνησε το παιχνίδι, με τον Παναιτωλικό να ήταν εκείνος που άρχισε να απειλεί πρώτος. Στο 10' το σουτ που έπιασε ο Μεντόσα κατέληξε στην πλαϊνή πλευρά των διχτύων, ενώ άουτ πέρασε κι εκείνο που επιχείρησε εκτός περιοχής ο Καρέλης στο 17'.

Στο 21' υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους, ύστερα από πτώση του Καρέλη. Ο Άγγελος Ευαγγέλου δεν κάλεσε τον Κωνσταντίνο Τσέτσιλα να δει τη φάση στο VAR, με το ριπλέι να δείχνει ότι υπάρχει μεν τράβηγμα φανέλας από τον Άλχο, το οποίο όμως προσπάθησε να εκμεταλλευτεί και ο Έλληνας φορ μόλις το αντιλήφθηκε.

Προς την ολοκλήρωση του πρώτου ημιώρου ο Βόλος άρχισε να εμφανίζεται επιθετικά στο παιχνίδι. Στο 29' ο Ανέστης μπλόκαρε το εξ επαφής άγγιγμα από τον Ορός, όπως έπραξε και με το σουτ του Τσοκάνη στο 36'. Στο 37' ο Ορός βρήκε με υπέροχη μεταβίβαση τον Άλχο, ο οποίος προσπάθησε να εκτελέσει με τη μία από δύσκολη γωνία, χωρίς όμως να κάνει καλά το τελείωμα.

Για να φτάσουμε στο 41', όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μεντόσα, ο ξεχασμένος Νταγκό έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, με την μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι. Ακόμα μια κεφαλιά, αυτή τη φορά από τον Καρέλη στο 45', έφυγε πάνω από την οριζόντια δοκό.

Ο Βόλος άρχισε με μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 50' οι νεοεισελθόντες Ρεγκατέν και Μπαρτόλο συνεργάστηκαν από αριστερά, με την μπάλα να φτάνει στον Φαν Βέερτ. Ο φορ των φιλοξενούμενων έπιασε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, το οποίο μπλόκαρε ο Ανέστης.

Έκτοτε, ο ρυθμός έπεσε αρκετά. Στο 70' ο Ντουάρτε έκανε εκπληκτικό κοντρόλ, όμως είδε τον Κλέιμαν να εκτινάσσεται και να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Όσο το παιχνίδι έφτανε προς την ολοκλήρωσή του ο Βόλος άρχισε να αναλαμβάνει περισσότερες πρωτοβουλίες. Μάλιστα, στο 90' έφτασε μια... ανάσα από το γκολ, με το διαγώνιο σουτ του Φαν Βέερτ να σταματά στο δοκάρι.

Μια σπουδαία στιγμή για κάθε ομάδα στο 90'+2', με τον Μαλή να σταματά τον Φερνάντες, για να βγει στην κόντρα ο Καρέλης και να πιάσει σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share