Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Super League: Πήρε τον… τελικό στην Τρίπολη και αγκαλιάζει τα playoffs ο Άρης!

«Καθάρισαν» για τους Θεσσαλονικείς Καμαρά και Σάσα

26 Φεβρουαρίου 2022 19:50
Super League: Πήρε τον… τελικό στην Τρίπολη και αγκαλιάζει τα playoffs ο Άρης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί ο Αστέρας να είχε ελαφριά την υπεροχή στην βροχερή Τρίπολη, όμως ο Άρης με τα γκολ των Καμαρά και Σάσα, πήρε σημαντική νίκη (0-2) για την 25η αγωνιστική της Super League 1 και βρίσκεται αγκαλιά με την είσοδό του στα playoffs!

Ιωνικός-Απόλλων 4-0: «Σφραγίζει» την παραμονή

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, οι νικητές ανέβηκαν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς σε 25 ματς, ενώ οι γηπεδούχοι έπεσαν στην έβδομη θέση με 35 βαθμούς σε 24 παιχνίδια και πλέον η προσπάθειά τους για την εξάδα δυσκολεύει αρκετά, αφού ακολουθούν τα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

αστερασ-αρησ

Το ματς

Τα πρώτα λεπτά στο παιχνίδι είχαν έναν καλό ρυθμό, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια τεράστια ευκαιρία, πλην κάποιων μακρινών σουτ. Στο 17’ σουτ των Σίτο και Σόνι δεν βρήκαν στόχο, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος έδιωξε με τα πόδια σουτ του Εντιαγέ, αλλά ο επόπτης σήκωσε τη σημαία. Η κυκλοφορία της μπάλα στη μεσαία γραμμή κυριάρχησε και ο Αστέρας άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο, μοιάζοντας πιο απειλητικός.

Τα… slow motion των παικτών του Μπούργος έφταναν εύκολα στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου, όμως κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Καμαρά και στο 41΄έδωσε τη λύση. Ο Αφρικανός πήρε τη μπάλα, τρίπλαρε εκτός περιοχής τους αμυντικούς του Αστέρα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, αφού πρώτα το σουτ κόντραρε στον Πίτσου!

Όπως ήταν λογικό ο Αστέρας μπήκε με το… πόδι στο γκάζι με σκοπό να ισοφαρίσει και μάλιστα έφτασε δύο φορές αρκετά κοντά. Αρχικά στο 56’ ο Σίτο γέμισε, ο Ριέρα προσπάθησε να τελειώσει τη φάση με πλασέ πάνω στην κίνηση, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Κουέστα, ενώ στο 63’, το σουτ του Κρεσπί έξω από την περιοχή, πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Κουέστα που έδειξε να ελέγχει τη φάση.

αστερασ-αρησ

Στο 65’ ο Παπαδόπουλος έτρεξε και απομάκρυνε με τα πόδια πριν κάνει… ζημιά ο Καμαρά, ενώ Μπαράλες δις (75’, 81’) και Ιγκλέσιας (78’), δεν κατάφεραν να βρουν στόχο μέσα από την περιοχή. Στο 85’ ο τερματοφύλακας του Άστέρα βγήκε ξανά σωτήρια και έδιωξε πριν τους παίκτες του Άρη, ενώ στο 88’ οι Θεσσαλονικείς βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Μαντσίνι, αλλά το σουτ του Ντουκουρέ δεν βρήκε στόχο. Στο 90+7', Γκάμα, Γκαρσία και Σάσα συνδικάστηκαν ιδανικά στη μεγάλη περιοχή του Αστέρα, με τον τελευταίο μα σκοράρει προ κενής εστίας για το 0-2!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Ατιένζα (90’ Μπενίτο), Καρμόνα, Άλβαρες, Βαλιέντε (76’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Ριέρα (59’ Κρέσπι), Σόνι (59’ Καπίγια), Σίτο (76’ Τιλίκα), Μπαράλες

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Ματίγια (68’ Ντουκουρέ), Λούκας Σάσα, Ντιαγέ (59’ Μπερτόγλιο, 68’ Ματέο Γκαρσία), Μαντσίνι, Ιτούρμπε (59’ Μπρούνο Γκάμα), Καμαρά (81’ Μπεναλουάν).

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share