Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ιωνικός - ΟΦΗ 0-0: Έχασαν έδαφος για τα playoffs οι Κρητικοί

Ικανοποιημένοι οι Νικαιώτες

19 Φεβρουαρίου 2022 19:23
Ιωνικός - ΟΦΗ 0-0: Έχασαν έδαφος για τα playoffs οι Κρητικοί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ισόπαλο 0-0 έληξε το ματς της 24ης αγωνιστικής της Super League Interwetten ανάμεσα στον Ιωνικό και τον ΟΦΗ στη Νίκαια. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ρυθμό, ο οποίος ανέβηκε στο β' μέρος, όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε στις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν να πάρουν το προβάδισμα.

Παράλληλα, "έπιασε" τετράδα από την άσπρη βούλα ο Παναθηναϊκός

Ο Ιωνικός είναι περισσότερο ικανοποιημένος, παρά το γεγονός ότι πάλεψε μέχρι το τέλος για το τρίποντο. Είναι στην 11η θέση με 22 πόντους, σε απόσταση από τις δύο τελευταίες θέσεις. Από την άλλη, οι Κρητικοί έφτασαν τους 34 πόντους, είναι στην 6η θέση, με τρεις αγωνιστικές περισσότερες από τον 7ο Αστέρα των 32 πόντων. Έτσι, έχασαν έδαφος στη μάχη για τα playoffs.

Χωρίς ρυθμό και μεγάλες ευκαιρίες το πρώτο μέρος

Ο ΟΦΗ είχε την πρώτη τελική του αγώνα. Ο Μπαλογιάννης έκανε το σουτ από τα αριστερά, με τον Χουτεσιώτη να μπλοκάρει. Ο Ιωνικός ανέβηκε μετά το πρώτο πεντάλεπτο, με τον Ρομαό να είναι άστοχος στο 10ο λεπτό. Στο 13' οι Νικαιώτες είχαν νέα καλή στιγμή. Ο Κιάκος προσπάθησε να κάνει το πλασέ μέσα στην περιοχή, με τον Μπαλογιάννη να βάζει την κόντρα.

Ο Ιωνικός επιχείρησε να πιέσει ψηλά, ώστε να μην αφήσει τους Κρητικούς να έχουν την πρωτοβουλία. Ο ΟΦΗ είχε δύο καλές στιγμές από λάθος των γηπεδούχων. Στο 20'ο Χουτεσιώτης πέταξε την μπάλα στον Φελίπε στην περιοχή. Έδωσε την μπάλα στον Τσιλιανίδη, εκείνος ντρίμπλαρε, αλλά το σουτ του κόντραρε. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ έφυγε στην κόντρα μετά από κλέψιμο, ο Τσιλιανίδης τροφοδότησε από τα δεξιά τον Ντουρμισάι, ο οποίος δεν νίκησε τον Χουτεσιώτης. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ο Μάντζης έκανε το σουτ εκτός περιοχής, όμως ο Επασί ήταν παρών.

Ιωνικός - ΟΦΗ 0-0: Έχασαν έδαφος για τα playoffs οι Κρητικοί

Το πρώτο μέρος δεν είχε ρυθμό, με την μία ομάδα να προσπαθεί να επιβληθεί τις άλλες. Υπήρχαν κάποιες τελικές, αλλά χωρίς μεγάλες ευκαιρίες. Έτσι το 0-0 παρέμεινε έως το τελευταίο σφύριγμα στο πρώτο 45λεπτο.

Καλύτερο το δεύτερο μέρος, αλλά το 0-0 δεν άλλαξε

Στο 50ο λεπτό λίγο έλειψε ο Ιωνικός να ανοίξει το σκορ με αυτογκόλ του ΟΦΗ. Ο Ιωνικός έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Μπαλογιάννης έβαλε το πόδι του για να διώξει από κοντά, με τον Επασί να διώχνει. Το β' μέρος άργησε να πιάσει καλό και συγκεκριμένα αυτό συνέβη μετά το 60ο λεπτό.

Στο 65ο λεπτό ο Τουράμ πήρε την καρφωτή κεφαλιά, χωρίς ιδιαίτερη δύναμη. Μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Επασί. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπαλογιάννης έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Χουτεσιώτη που έδιωξε. Οι Κρητικοί απείλησαν στο 68 και στο 70' με δύο καλές στιγμές του Τσιλιανίδη, ενώ ο Ντάλσιο πάτησε νωρίτερα επικίνδυνα στην περιοχή.

Στο 75ο λεπτό ο ΟΦΗ κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο έξω από την περιοχή με τον Λάμπρου. Ο Γκαγέγκος εκτέλεσε, με τον Χουτεσιώτη να μπλοκάρει. Στο 77ο λεπτό ο Φελίπε προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ένα γύρισμα, όμως ήταν άστοχος.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share