Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Super League: Κράτησε στο μηδέν και στην "ουρά" τον Απόλλωνα ο Παναιτωλικός (video)

Ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν!

12 Φεβρουαρίου 2022 22:45
Super League: Κράτησε στο μηδέν και στην
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα ματς που μπορούσαν και οι δύο να πάρουν τη νίκη, Απόλλων και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 με το αποτέλεσμα να χαλάει τους γηπεδούχους που δεν κατάφεραν να πάρουν το δεύτερο τρίποντο στο πρωτάθλημα και να παραμείνουν μέσα στη διεκδίκηση της αποφυγής του υποβιβασμού.

Μεγάλες φάσεις από το 40’ ως το 60’ για τον Παναιτωλικό που έχει 22 βαθμούς, δοκάρι στο ξεκίνημα και μεγάλες ευκαιρίες στο φινάλε για τον Απόλλωνα που έφτασε τους 10 πόντους.

Super League: "Φρένο" στον Αστέρα και... ανάσα παραμονής για τον Ιωνικό!

Το ματς

Με διάθεση να ελέγχει τον ρυθμό μπήκε στον αγώνα ο Απόλλων και το κατάφερε, κρατώντας τον Παναιτωλικό στο μισό γήπεδο με τους φιλοξενούμενους να ψάχνονται στην κόντρα. Η πρώτη και πολύ μεγάλη ευκαιρία ήρθε για τον Απόλλωνα στο 19ο λεπτό όταν η κεφαλιά του Σίγκνεβιτς τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, με τον Παναιτωλικό να ισορροπεί και στο τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου να παίρνει μέτρα στο γήπεδο αγγίζοντας δις το προβάδισμα αλλά ο Ντίας σπατάλησε μεγάλες ευκαιρίες (41’, 44’).

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος μπήκε και στο δεύτερο ο Παναιτωλικός, δημιουργώντας μεγάλες φάσεις με Νταγκό και Καρέλη, αλλά να μην της εκμεταλλεύεται, με τους ποδοσφαιριστές του να αποδεικνύονται φλύαροι. Μετά το πέρας μιας ώρας ο Απόλλων άρχισε να ανακτά εκ νέου τον έλεγχο και να παίρνει μέτρα, αγγίζοντας δις το γκολ. Στο 62’ οι Σίγκνεβιτς, Παμλίδης δεν κατάφεραν να σκοράρουν ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μαρτίνες είχε δοκάρι.

Το ματς ήταν ροντέο, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω με τον Απόλλωνα να έχει άλλες τρεις μεγάλες ευκαιρίες ως το φινάλε για να πάρει το ματς αλλά μία ο Ντάουντα και δύο ο Τσιλούλης, με τη δεύτερη να είναι από θέση τετ-α-τετ, δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ανέστη και οι γηπεδούχοι να μένουν τελικά στο μηδέν και να χάνουν κι άλλο έδαφος στη μάχη της παραμονής (0-0).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share