Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Super League: Γκέλα για τον Παναθηναϊκό - Ήττα από τον... κακό του δαίμονα, Αστέρα! (video)

Παρά το γεγονός πως οι "πράσινοι" είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα για σχεδόν 20 λεπτά στο ματς

29 Ιανουαρίου 2022 17:09
Super League: Γκέλα για τον Παναθηναϊκό - Ήττα από τον... κακό του δαίμονα, Αστέρα! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χοντρή γκέλα και πισωγύρισμα για τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Αν κι έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 73' (κόκκινη Μουνάφο) το "Τριφύλλι" έχασε με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης με το γκολ - πέναλτι του Μπαράλες.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός - Μπασκόνια 75-63

Το ματς

Με ξεκάθαρες προθέσεις οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα. Ο Παναθηναϊκός είχε την μπάλα, μπήκε δυνατά, με σκοπό να στριμώξει τον Αστέρα από το ξεκίνημα. Κέρδισε κάποιες στατικές φάσεις στα πρώτα λεπτά, δίχως να απειλήσει ουσιαστικά. Από την άλλη, ο Αστέρας είχε παθητικό ρόλο, περιμένοντας πίσω το «τριφύλλι». Ο Παλάσιος ήταν δραστήριος από τα πρώτα λεπτά, όμως η πρώτη του προσπάθεια δεν ανησύχησε τον Τσιφτσή, με την μπάλα να περνάει εκτός στο 5’ σε σέντρα-σουτ.

Η πρώτη τελική του αγώνα, ήταν, πάντως, από τον Αστέρα, με την ατομική προσπάθεια του Σονί, που βρήκε τον Μπρινιόλι σε ετοιμότητα με εκτός περιοχής σουτ, ενώ λίγο μετά, σε παρόμοια φάση, ο Καρλίτος δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Τσιφτσή, που μπλόκαρε άνετα. Ο Παλάσιος συνέχιζε να παίρνει πρωτοβουλίες, δίχως, ωστόσο, να έχει καλή συνεργασία με τον Καρλίτος, το οποίο είχαν απομονώσει οι αμυντικοί του Αστέρα.

Η πρώτη πραγματική απειλή των «πράσινων» έγινε στο 18’ με συρτό σουτ του Αργεντινού από τα δεξιά και ενώ είχε πάσα στην καρδιά της άμυνας. Το σκαστό σουτ του Τιλίκα από το ημικύκλιο στα καπάκι ήταν αδύναμο. Την καλύτερη του πιθανότατα ευκαιρία την είχε στο 38’ ο Παναθηναϊκός, με τον Αϊτόρ να κάνει ωραία προσπάθεια από τα δεξιά, πιάνοντας επικίνδυνο σουτ με το αριστερό, που έστειλε την μπάλα ελάχιστα εκτός.

Παρόμοιο το σκηνικό και στο β’ μέρος. Με τον Παναθηναϊκό να έχει κινητήριο μοχλό και πάλι τον Παλάσιος. Από τα δικά του πόδια δημιούργησε την πρώτη καλή φάση. Ο Αργεντινός γέμισε με στημένη μπάλα, αλλά ο Σένκεφελντ δεν τη βρήκε καλά, με αποτέλεσμα να περάσει παράλληλα με την εστία (51’). Με την ίδια συνταγή απείλησε στο 54’ ο Αστέρας, με την μπάλα να περνάει από πολλά σώματα στην ύπουλη εκτέλεση του Κρεσπί.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share