Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τζόκοβιτς: Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση που έκανε από το ξενοδοχείο καραντίνας -«Νιώθω τη στήριξή σας»

Έσπασε τη σιωπή του!

7 Ιανουαρίου 2022 15:58
Τζόκοβιτς: Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση που έκανε από το ξενοδοχείο καραντίνας -«Νιώθω τη στήριξή σας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έσπασε και ο ίδιος τη σιωπή του για το θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Ο Νο 1 τενίστας στον κόσμο πριν λίγη ώρα πόσταρε ένα μήνυμα για τα Χριστούγεννα, μιας και σήμερα στην πατρίδα του τη Σερβία γιορτάζουν τη γέννηση του Χριστού με το Παλιό Ημερολόγιο και ένα ακόμη story στο οποίο ευχαριστούσε για τη συμπαράσταση.

«Σας ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο για τη συνεχή στήριξη. Μπορώ να τη νιώσω και την εκτιμώ βαθύτατα», έγραψε συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Λίγες ώρες νωρίτερα ανάρτηση είχε κάνει και η σύζυγος του Τζόκοβιτς, Γελένα η οποία είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Instagram ότι ο μόνος νόμος που πρέπει να σεβόμαστε είναι η αγάπη.

τζοκοβιτς

Το θρίλερ με τον Τζόκοβιτς

Σημειώνεται ότι από χθες το πρωί ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται σε ένα κρατικό ξενοδοχείο καραντίνας στη Μελβούρνη, όπου διαμένουν αιτούντες άσυλο αναμένοντας την έγκριση ή όχι της αίτησής του, καθώς αναμένει η εκδίκαση της υπόθεσής του να γίνει τη Δευτέρα. Το επίδικο αν τελικά θα χορηγηθεί η όχι βίζα εισόδου στον Νο 1 τενίστα στον κόσμο.

Το θέμα προέκυψε καθώς η Αυστραλία και συνεπώς και το Australian Open δέχονται μόνο εμβολιασμένους πολίτες. Ετσι, παρότι ο ανεμβολίαστος Τζόκοβιτς έλαβε εξαίρεση για τη συμμετοχή του στο ΑΟ, μπλόκαρε η βίζα του κατά την άφιξή του στην Αυστραλία και έτσιε έμεινε εγκλωβισμένος μεταξύ αεροδρομίου και ξενοδοχείου καραντίνας. Βέβαια, σύμφωνα και με τα λεγόμενα της υπουργού Εσωτερικών της Αυστραλίας είναι ουσιαστικά απόφαση του Νόβακ Τζόκοβιτς να παραμείνει στην Αυστραλία μέχρι τη Δευτέρα, διαφορετικά θα μπορούσε να αναχωρήσει ανά πάσα ώρα και στιγμή από την Αυστραλία. «Ο κ. Τζόκοβιτς δεν κρατείται αιχμάλωτος στην Αυστραλία, είναι ελεύθερος να φύγει όποτε το επιλέξει και η Συνοριακή Δύναμη θα το διευκολύνει πραγματικά», είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share