Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άκαρπη η συνάντηση Πλεύρη - Super League: "Καμία αλλαγή εως τις 16/01"

Με άδεια χέρια έφυγαν από τη συνάντηση οι εκπρόσωποι της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος

30 Δεκεμβρίου 2021 15:21
Άκαρπη η συνάντηση Πλεύρη - Super League:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα έληξε η συνάντηση της αντιπροσωπείας της Super League Interwetten με τον Θάνο Πλεύρη για το ζήτημα της πληρότητας των γηπέδων.

Η πλευρά της διοργανώτριας αρχής ζήτησε από τον Υπουργό Υγείας την αλλαγή της πρόσφατης απόφασης που αναφέρει ότι τουλάχιστον μέχρι τις 16/1 τα γήπεδα θα έχουν 10% πληρότητα, με πλαφόν τους 1.000 θεατές.

«Βόμβα» Θάνου Πλεύρη: Νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους! Στους 7 μήνες θα λήγει το πιστοποιητικό εμβολιασμού

πλευρησ-κορονοιοσ

Παράλληλα, οι αντιπρόσωποι της Λίγκας ζήτησαν την αύξηση του σχετικού ορίου ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν τουλάχιστον τους κατόχους των διαρκείας τους, όμως η απάντηση του Υπουργού ήταν αρνητική.

Το μέτρο παραμένει σε ισχύ και στο επόμενο διάστημα θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση, με διάθεση πάντως να υπάρξει αύξηση του επιτρεπόμενου αριθμού φιλάθλων.

Νέα μέτρα: «Αστρονομικά» πρόστιμα έως και 200.000 ευρώ για ιδιωτικά οργανωμένα πάρτι - Πόσα θα πληρώσουν οι «παραβάτες»

Πρόστιμα: Βαριές «καμπάνες» προβλέπουν τα νέα μέτρα που εφαρμόζονται από σήμερα Πέμπτη σε εστίαση και διασκέδαση και έχουν στόχο να περιορίσουν τη διασπορά των κρουσμάτων και την επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον στη χώρα.

πλευρησ-κορονοιοσ

Μετά τα διαδοχικά ρεκόρ κρουσμάτων, η κυβέρνηση φέρνει πρόωρα τα περιοριστικά μέτρα τα οποία σύμφωνα με την νέα ΚΥΑ δεν αφορούν μόνο τους περιορισμούς στους χώρους διασκέδασης, αλλά και στα ιδιωτικά πάρτι.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η νέα ΚΥΑ με τα μέτρα μπαίνουν στις ζωές μας μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, προβλέπονται υψηλά πρόστιμα για τη διοργάνωση πάρτι και άλλων εκδηλώσεων σε ιδιωτικούς χώρους. Κάπως έτσι η κυβέρνηση προσπαθεί να περιορίσει τις κορωνο-μαζώξεις την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Αναλυτικά στην ΚΥΑ επισημαίνονται τα εξής: “Διενέργεια οποιασδήποτε μορφής ψυχαγωγικών συναθροίσεων και εκδηλώσεων σε ιδιωτικό μη επαγγελματικό χώρο που μισθώνεται ή παραχωρείται προς τον σκοπό αυτό, καθώς και διενέργεια οποιασδήποτε μορφής ψυχαγωγικών συναθροίσεων και εκδηλώσεων σε ιδιωτικό χώρο έναντι ανταλλάγματος ή εφόσον αυτές εμπεριέχουν τη μίσθωση εξοπλισμού ή υπηρεσιών μουσικής διασκέδασηςεπιφέρει διοικητικό 50.000 ευρώ στον μισθωτή ή παραχωρησιούχο του ιδιωτικού, μη επαγγελματικού χώρου, στον οποίο έλαβε ή λαμβάνει χώρα η εκδήλωση. Για την 2η παράβαση το πρόστιμο αυτό φτάνει στο διαστημικό πόσο των 200.000 ευρώ!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share