Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 0-1: Το «τριφύλλι» πέρασε στους «16» του Κυπέλλου

Ο Καρλίτος σκόραρε στο 37'

27 Οκτωβρίου 2021 21:10
Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 0-1: Το «τριφύλλι» πέρασε στους «16» του Κυπέλλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» με τον Καρλίτος νίκησε 1-0 στο Περιστέρι, σημείωσε το πρώτο φετινό διπλό και πέρασε στους «16» του Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει νίκη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα σε τέσσερα ματς.

Το πέμπτο ήταν για το Κύπελλο κι «απαγορευόταν» από τη στιγμή που ήταν μονό το ματς να μην νικήσει. Το «τριφύλλι» αυτή τη φορά δεν έδωσε δικαιώματα στον Ατρόμητο που παραπαίει στο πρωτάθλημα και πλέον είναι κι εκτός Κυπέλλου.

Οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι, βρήκαν το γκολ της πρόκρισης με -ποιον άλλον- τον Καρλίτος στο πρώτο μέρος και το κράτησαν άνετα έως το τέλος. Με 0-1, λοιπόν, έφυγαν από το Περιστέρι για τους «16» του Κυπέλλου που είναι κι από τους μεγάλους τους στόχους. Ο δε Ατρόμητος, είχε μία φάση στην αρχή κι έπειτα έδειχνε πως όσες μέρες και να έπαιζε γκολ δεν θα έβαζε...

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (60’ Βασιλαντωνόπουλος), Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Μαυρομμάτης (71’ Αθανασίου), Γκαλβάο, Νάτσος (70’ Ντένιτς), Σάλομον, Καρτάλης (77’ Μπεντινέλι), Κωτσόπουλος (70’ Τζαβίδας), Κουλούρης.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σάρλια, Κώτσιρας, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Παλάσιος (69’ Βιτάλ), Καρλίτος, Ιωαννίδης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share