Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άρης – Απόλλων Σμύρνης 0-0: «Κόλλησαν» στο Χ

Ισοπαλία για τις δύο ομάδες

2 Οκτωβρίου 2021 22:54
Άρης – Απόλλων Σμύρνης 0-0: «Κόλλησαν» στο Χ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Super League: «Κλείδωσε» τον Άρη και πήρε… εύκολα τον βαθμό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Απόλλων Σμύρνης! Η ομάδα του Τζανλούκα Φέστα ήταν άριστα στημένη στο γήπεδο, έβγαλε ψυχή, τσαμπουκά και με μεγαλύτερη τύχη θα μπορούσε να φύγει νικήτρια από τη Θεσσαλονίκη κόντρα στον απαράδεκτο Άρη που απογοήτευσε.

Μόλις δύο φάσεις στο ματς ο Άρης, μία στο ξεκίνημα και μία στο φινάλε, με τον Απόλλωνα να κρατάει για δεύτερο σερί παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα!

Άρης – Απόλλων Σμύρνης

Ο αγώνας

Άγγιξε το γκολ με το ξεκίνημα του αγώνα ο Άρης, με τον Καμαρά να φεύγει στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα και να πλασάρει αλλά ο Κότσαρης το έβγαλε με τρομερή επέμβαση. Οι γηπεδούχοι είχαν μπει με διάθεση να πιέσουν, να βρουν το γρήγορο γκολ αλλά τα χαλούσαν στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, με τον Άλβες στο 13’ να κάνει σωτήριο κόψιμο πριν εκτελέσει ο Καμαρά. Όσο περνούσε η ώρα, οι φιλοξενούμενοι πατούσαν ολοένα και καλύτερα, έλεγχαν το παιχνίδι και έδειχναν ιδιαίτερα επικίνδυνοι στην κόντρα. Μάλιστα στο 24ο λεπτό ο Απόλλων άγγιξε το προβάδισμα αλλά μετά την τρομερή ατομική προσπάθεια του Φαν Λα Πάρα και το σπάσιμο, ο Κούεστα έβγαλε το πλασέ του Παμλίδη.

Ο Φέστα είχε βραχυκυκλώσει τον Άρη, δεν του επέτρεπε να τρυπήσει τα στόπερ του Απόλλωνα Σμύρνης, που είχαν εξαιρετικές τοποθετήσεις και δεν άφησαν τον Καμαρά και τους υπόλοιπους μεσοεπιθετικούς να πλησιάσουν την περιοχή. Λα Πάρα, Παμλίδης, Κάστρο και Σλίβκα ήταν εξαιρετικοί, ο Άλβες απροσπέλαστος και η Ελαφρά Ταξιαρχία πήγε εύκολα με το 0-0 στα αποδυτήρια.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share