Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο! Εταιρεία παραγωγής πορνό έγινε χορηγός σε ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα

Κι όμως!

23 Αυγούστου 2021 12:27
Απίστευτο! Εταιρεία παραγωγής πορνό έγινε χορηγός σε ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία άκρως τολμηρή κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα προχώρησε το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Η ομάδα που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας «έκλεισε» ως χορηγό τη γνωστή εταιρεία παραγωγής πορνογραφικών ταινιών «SugarBabes.tv».

χορηγός σε ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα

Σύμφωνα με το kavalapost.gr, ο ιδιοκτήτης, παραγωγός και πρωταγωνιστής Teo ήρθε σε επικοινωνία με τη νέα διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας και αποφάσισε να τη στηρίξει έμπρακτα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Τeo θεωρείται ήδη μέλος του συλλόγου και του δόθηκε η φανέλα με το Νο.69.

Η χορηγική συμφωνία θα συνοδεύεται και από ανάλογα events τα οποία θα ετοιμάσει ο νέος της χορηγός, με στόχο την ενίσχυση του συλλόγου από την Καβάλα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Συγχαρητήρια στο Βυζάντιο κόκκινοχωματος για την χορηγία!!!! 1000 ΧΡΌΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΆ!!!

Posted by 40truth on Sunday, August 22, 2021

Βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: O Γκίλφι Σίγκουρτσον της Έβερτον συνελήφθη για παιδοφιλία

Βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Με ανακοίνωσή της η Έβερτον γνωστοποίησε την αποβολή ενός παίκτη από την πρώτη ομάδα, ο οποίος σύμφωνα με βρετανικά Μέσα είναι ο αρχηγός της Γκίλφι Σίγκουρντσον, καθώς θεωρείται ύποπτος για αδικήματα που σχετίζονται με παιδοφιλία. Επίσης, στην φυλακή με 14 χρόνια κάθειρξη είχε μπει διεθνής ποδοσφαιριστής μετά τις κατηγορίες για παιδοφιλία πριν 2 χρόνια!

Η «Mirror» έβαλε βόμβα με το δημοσίευμα της το οποίο ανέφερε ότι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Premier League, συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (16/07) με ενδείξεις για σεξουαλικά αδικήματα για παιδιά.

Μπορεί το όνομα του ποδοσφαιριστή να μην έχει δημοσιοποιηθεί επίσημα, αλλά στην Αγγλία αναφέρουν πως πρόκειται για τον αρχηγό της Έβερτον, Γκίλφι Σίγκουρντσον.

Μάλιστα, τα «ζαχαρωτά» με ανακοίνωση που εξέδωσαν, γνωστοποίησαν την αποβολή ενός παίκτη από τις υποχρεώσεις του με την πρώτη ομάδα, χωρίς βέβαια να τον «φωτογραφίζουν», μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες από τις Αστυνομικές Αρχές.

Πάντως, ο παίκτης ο οποίος συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share